Uwielbiam bananowe ciasto. Robimy czasami.
7 likes
Aktualnie siedzę sama w chałupie przy kompie, ale dobrze mi, bo spójrzcie na to: Ścielę łóżko, a taka mała, sierściata istotka skacze na oczyszczacz. Pytam się, co robi, a ona z pełnym przekonaniem i sygnałem, że coś znalazła: Mrrraau! Idę do kuchni, a to lezie za mną. Powiem chodź, a ona idzie, jak pies. Ktoś dzwoni do drzwi, ona jest pierwsza ode mnie żeby przywitać i ocenić, czy dać się pomiziać czy jednak uciec. Przed chwilą wlazła na biurko. Ja: Yukiś, potłuczesz kolejny kubek, złaź! Ona dyskutuje - miałmiałmiał! Fajnie mieć kooota!
1 likes
Udało mi się odzyskać sporo istotnych danych z dysku zalanego laptopa, jaka ulga! Czuję, jakby mi kilka stówek do portfela wpadło :D
4 likes
Piękna sprawa - być we własnym domu, własnym łózku i przynajmniej przez chwile mieć poczucie, że nic, absolutnie nic nie muszę.
Najgorsze, że ja we własnym domu, własnym łóżku to poczucie także mam. Zawsze gdzieś z tyłu głowy jest to poczucie, że nieposprzątane, że obiad, że trzeba już, zaraz, a jak daję sobie chwilę odpoczynku i błogiej nieświadomości, to i tak z tyłu głowy mam to poczucie, że to się w końcu skończy. :(
-- (Zuzler):
Piękna sprawa - być we własnym domu, własnym łózku i przynajmniej przez chwile mieć poczucie, że nic, absolutnie nic nie muszę.
--
-- (Zuzler):
--