Forum

Księga pochwał

Integracja Eltenowiczów

DJGraco

#1341 ·

Uwielbiam bananowe ciasto. Robimy czasami.

sanklip

#1342 ·

7 likes
Aktualnie siedzę sama w chałupie przy kompie, ale dobrze mi, bo spójrzcie na to: Ścielę łóżko, a taka mała, sierściata istotka skacze na oczyszczacz. Pytam się, co robi, a ona z pełnym przekonaniem i sygnałem, że coś znalazła: Mrrraau! Idę do kuchni, a to lezie za mną. Powiem chodź, a ona idzie, jak pies. Ktoś dzwoni do drzwi, ona jest pierwsza ode mnie żeby przywitać i ocenić, czy dać się pomiziać czy jednak uciec. Przed chwilą wlazła na biurko. Ja: Yukiś, potłuczesz kolejny kubek, złaź! Ona dyskutuje - miałmiałmiał! Fajnie mieć kooota!
Sygnatura:

Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.

Heilung -
"Norupo".

MarOlk

#1343 ·

3 likes
Dobrze mieć kota, potwierdzam.

djsenter

#1344 ·

1 likes
Udało mi się odzyskać sporo istotnych danych z dysku zalanego laptopa, jaka ulga! Czuję, jakby mi kilka stówek do portfela wpadło :D
Senter San

Zuzler

#1345 ·

4 likes
Piękna sprawa - być we własnym domu, własnym łózku i przynajmniej przez chwile mieć poczucie, że nic, absolutnie nic nie muszę.

daszekmdn

#1346 ·

1 likes
I mieć własne koty? :D
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Zuzler

#1348 ·

Z naciskiem na własne, oczywiście.

Julitka

#1349 ·

Najgorsze, że ja we własnym domu, własnym łóżku to poczucie także mam. Zawsze gdzieś z tyłu głowy jest to poczucie, że nieposprzątane, że obiad, że trzeba już, zaraz, a jak daję sobie chwilę odpoczynku i błogiej nieświadomości, to i tak z tyłu głowy mam to poczucie, że to się w końcu skończy. :(
-- (Zuzler):
Piękna sprawa - być we własnym domu, własnym łózku i przynajmniej przez chwile mieć poczucie, że nic, absolutnie nic nie muszę.
--
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Zuzler

#1350 ·

No cóż... Nie bez powodu napisałam, że choć przez chwilkę. :(

Kuba12565

#1351 ·

urodzinki
"Hatsune Miku is simply the best! I'm completely obsessed—listening to her music is my absolute passion!