Księga pochwał
Back to Integracja Eltenowiczów#301 lwica
Pedagogikę specjalną od października będę, a teraz zaczęłam drugi rok wokalu w Autorskiej Szkole Jazzu i Muzyki Rozrywkowej; :)
#302 Natalia2000
Gratulację.
-- (lwica):
Pedagogikę specjalną od października będę, a teraz zaczęłam drugi rok wokalu w Autorskiej Szkole Jazzu i Muzyki Rozrywkowej; :)
--
#303 MarOlk
Na zamku dzisiaj byłem. Takim prawdziwym, średniowiecznymm, gdzie to rycerze mieszkali, spali, pili, pier... ...dzieli w zbroję... No dobra, zamek to trochę na wyrost, raczej ruiny... i to niepierwszej świeżości... No jednak daleko Bydlinowi do takiego niedalekiego Rabsztyna, a już na pewno Ogrodzieńca.
#304 markus1234
Mam dwie rzeczy, którymi chciałbym się pochwalić.
Po 1: Wygraliśmy z Finlandią 3 do 1! Nie sądziłem, że Polska drużyna się zmieni, a jednak się powoli udaje!
Po 2: Byłem wczoraj z mamą na pieszej pielgrzymce do Woli Gułowskiej. Cieszę się z tego, że po raz pierwszy byłem na pieszej pielgrzymce, bo nigdy nie byłem. To był mój pierwszy raz.
#305 djsenter
Miałem przezajebisty weekend! A, jeszcze mogę odebrać dowód osobisty o wiele szybciej, niż się spodziewałem.
#306 daszekmdn
The same :D
-- (djsenter):
Miałem przezajebisty weekend!
--
#307 skrzypenka
super, a ile lat trwa taka wokalistyka?
-- (lwica):
--
#308 titomaton
a prawda. Zwłaszcza w sobotę
I w końcu udało mi się zrobić 1 program, bez porzucania tegoż, przez rok siedziałem na tym czymś
A w robocie, jak to w robocie, testuję możliwości protokołu SIP, a żeby zaprogramić jedną aplikację dla firmy
-- (djsenter):
Miałem przezajebisty weekend! A, jeszcze mogę odebrać dowód osobisty o wiele szybciej, niż się spodziewałem.
--
#309 lwica
Sześć lat, ja zrobię w cztery prawdopodobnie, bo w tym roku zamierzam zrobić dwa lata. :) Można tam sobie tak tym żąglować. I tak, na przykład, trzy lata kształcenia słuchu zrobiłam w rok też. :)
#310 mustafa
Nowe wpisy w śledzonych wątkach (20)
Normalnie wow
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
#311 Monte
W zeszłą środę odwiedziłam moją szkołę po siedmiu latach nieobecności. Mimo, że obawiałam się przyjęcia, a na początku miałam wrażenie, jakby nie powinno mnie tam być, to zostałam bardzo ciepło przyjęta i spotkałam wiele znajomych osób, a ci, którzy mnie nie znali, byli bardzo mili. I nie byłam tam sama, bo był ze mną narzeczony. Pogoda także dopisała.
#312 DJGraco
Spoko :D ja byłem ostatnio na Tynieckiej po odbiór dokumentów w piątek i też mnie ciepło przyjęli no ale jakby nie patrzeć nie było mnie tylko tam kilka miesięcy bo w czerwcu zakończyłem tam edukacje
#313 markus1234
Dzisiejszy dzień zaliczam do bardzo udanych. Otóż byłem razem z mamą i z osobami z moich warsztatów terapii zajęciowej w Rykach na pielgrzymce autokarowej w Częstochowie. Cieszę się z tego, że mogłem tam pojechać, bo po raz ostatni w Częstochowie byłem w 2017 roku.
#314 skrzypenka
a ja w 2013 roku przed maturą i od tamtego czasu w dorosłym życiu już tam jakoś nie byłam, a może warto ponownie się wybrać.
-- (markus1234):
Dzisiejszy dzień zaliczam do bardzo udanych. Otóż byłem razem z mamą i z osobami z moich warsztatów terapii zajęciowej w Rykach na pielgrzymce autokarowej w Częstochowie. Cieszę się z tego, że mogłem tam pojechać, bo po raz ostatni w Częstochowie byłem w 2017 roku.
--
#315 lwica
Genialną lekcje wokalu dziś miałam, i całkiem miłą próbę wcześniej. :)
#316 Natalia2000
Wczoraj wieczorem wróciłam z bardzo udanego wyjazdu nad morze.
#317 Monte
Ostatnio znowu gram na elektryku! 
#318 markus1234
W końcu znalazłem porządny głos do mojego Galaxy Watch FE! Mianowicie, od dzisiejszego wieczoru będę używał na swoim smartwatchu Natana z RHVoice. Jakoś bardziej wolę głosy męskie, bo na telefonie używam Krzysztofa z Vocalizera od maja, i cieszę się, że RHVoice działa też na WearOS. Jakoś Espeak na głośniczku zegarkowym nie za bardzo mi się spodobał, tak samo, jak synteza od Google.
#319 Adasadula
A mi grajo i śpiewajo, kiedyś tam komuś skarżyłem się na brak wokalów którym można by poakompaniować, a tu się właśnie pojawiają :), trza odkurzyć klawisze w celach innych niż klasyczne i improwizacyjno-rozrywkowe ;).
#320 markus1234
Chciałbym się pochwalić tym, że dzisiaj udało mi się pomóc mamie w robieniu obiadu. Robiliśmy kotlety schabowe z ziemniakami. Cieszę się, że coś się rusza w kwestji moich poczynań kuchennych i bycia bardziej samodzielnym. Mam nadzieję, że nie poprzestanę w dalszych krokach ku usamodzielnieniu się.