Księga pochwał
Back to Integracja Eltenowiczów#181 sanklip
To ja temat prysznica pociągnę. Będzie nowiutki! Już nawet stoi. Taki z wanną. :D wielko-wielki!
Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.
Heilung -
"Norupo".
#182 djsenter
Jadę w cholerę, dobrze jest.
#183 markus1234
Wygraliśmy w meczu towarzyskim z Mołdawią 2 do 0! Niestety, Polskie Radio znowu się nie popisało, bo nie transmitowali tego meczu, a że byłem akurat w podróży do Lublina, to nie śledziłem tego meczu. O wyniku dowiedziałem się z Internetu.
#184 skrzypenka
Ufff, sesja zdana. Bardzo się cieszę. :)
#185 Numernabis
Nie tylko Polskie Radio się nie popisało, nasza reprezentacja również się nie popisała, wynik to nie wszystko, grali jak patałachy, to Mołdawia grała bardzo kiepściutko i dlatego wygraliśmy, ale gdybyśmy grali jak za dawnych czasów to nie byłoby 2:0, ale znacznie, znacznie więcej.
Nawet nam parę razy mocno zagrozili co nie powinno mieć miejsca, nie przy takiej klasie drużyny.
Nie ma się czym zachwycać.
-- (markus1234):
Wygraliśmy w meczu towarzyskim z Mołdawią 2 do 0! Niestety, Polskie Radio znowu się nie popisało, bo nie transmitowali tego meczu, a że byłem akurat w podróży do Lublina, to nie śledziłem tego meczu. O wyniku dowiedziałem się z Internetu.
--
#186 Zuzler
No faktycznie, brawo, że tym razem z Mołdawią wygrali.
#187 DJGraco
Kolejne singielki w kolekcji, no jak tu się nie cieszyć? :D
#188 tomecki
Update do Komplete kupione. Będzie testowane. swoją drogą ktoś na konfę na testy się pisze?
#189 Paulinux
Gracjan - łamacz dziewczęcych serc
-- (DJGraco):
Kolejne singielki w kolekcji, no jak tu się nie cieszyć? :D
--
#190 Paulinux
Ja ofkors
-- (tomecki):
Update do Komplete kupione. Będzie testowane. swoją drogą ktoś na konfę na testy się pisze?
--
#191 Monte
Mam nową nutkę! :)
#192 mustafa
Teraz spróbuj z mężatkami. xd
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
#193 daszekmdn
Ooo, w sensie swoją, czy czegoś nowego nauczyłaś się na gitarze? Wrzuć może coś na bloga w tym temacie. Chętnie bym zobaczył.
-- (Monte):
--
#194 Natalia2000
W sobotę byłam na fantastycznej wycieczce w Warszawie.
Wyjechaliśmy o 4 rano, powrót o 22, intensywny dzień, takie jak lubię.
Oglądaliśmy dużo, ale z ciekawszych rzeczy to:
spacer po łazienkach królewskich, po starym i nowym mieście,
ławeczki chopinowskie, wjazd na taras widokowy na 30 piętrze pałacu kultury i nauki, przejazd metrem na stadion narodowy ze złotych tarasów, tak szczerze, jak słuchałam nagrań na blogu chyba Mateusza, to to metro zrobiło na mnie większe wrażenie, to znaczy dźwięk tego metra zrobił na mnie wrażenie, jak do niego wsiadłam, to czułam się jakbym jechała tramwajem, myślałam, że zrobi na mnie większe wrażenie.
ostatnim punktem było oprowadzenie nas po stadionie narodowym, weszliśmy wszędzie, na trybuny, do szatni, no na każdym piętrze byliśmy, a tych pięter jest... 6, pod ziemią są chyba trzy i trzy nad ziemią.
wycieczka niesamowicie udana.
lubię tak intensywne dni.
#195 Zuzler
O, a jaki wygląd ma spacer?
#196 Numernabis
Tak samo jak marsz, tylko mniej rytmicznie.
#197 Zuzler
Ej, ale ją pytałam. :D Skoro go mogła oglądać, to pewnie pamięta np. jaki miał kolor.
#198 Monte
Nie nie, chodzi mi o muzykę. A na razie próbuję opanować gitarę elektryczną. Dzisiaj na przykład grałam takie melodyjne utwory. (daszekmdn):
Ooo, w sensie swoją, czy czegoś nowego nauczyłaś się na gitarze? Wrzuć może coś na bloga w tym temacie. Chętnie bym zobaczył.
-- (Monte):
--
--
#199 daszekmdn
Parę ciekawych sprzętów dzisiaj widziałem, w tym magnetowid! Przypomniały mi się stare dobre czasy.
#200 skrzypenka
Na śpiewie operowym nauczyłam się ponoć w 13 zajęć tyle, co ludzie uczą się przez 6 lat. To chyba jakiś talent mam. Ciekawe, co będzie dalej, skoro jest taki szybki progres. Poza tym kończę badania do pracy magisterskiej, promotora wybrałam, temat mam gotowy, zbieram literaturę, a jestem po pierwszym roku. Na koniec roku dostałam 4 szóstki, 10 piątek i jedną 4 z plusem. No to też ładnie. Recepta jest tego taka, że po pierwsze, trzeba się zorganizować, a po drugie, wrzucić na luz. :)