Forum

Stardew Valley - kooperacja

Galeria społeczności

matius

#1 ·

Witajcie,
Tu się umawiajmy na jakąś kooperację w Stardew Valley.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

Adasadula

#2 ·

Edited
Jest ktoś chętny na stardeva w cooperativie? Można by jakiś skład ugadać i zagrać w jakiś wieczór :D

matius

#3 ·

Ja jestem chętny na jutro.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

Adasadula

#4 ·

jutro panocku może być cięzko :(, mogę ne mieć warunków, ale pomyśli się, może coby nie zaśmiecać na wątek o sdv się przenieśmy

Adasadula

#5 ·

hm, jak by jeszcze ktoś się znalazł to czemu nie :D

matius

#6 ·

ja dziś nie mogę, jak z resztą widać. Przepraszam.

Zuza

#7 ·

Ile osób potrzebujecie? Jak coś to ja i siostra chętne
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Adasadula

#8 ·

jak chcesz to jutro możemy się zgadać, ale ja bym musiał sdv sobie naprawić, bo mam małe problemy z modami

Zuza

#9 ·

Spoko. Wtedy gralibyśmy we czterech jo?
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Adasadula

#10 ·

jo xd, tylko że kierwa ciągle mi coś wypada i średnio mam czas, dzisiaj wieczorem może, może, ale napewno niemogl bym rozmawiać głosowo

Zuza

#11 ·

OK, to daj znać. W stardewie też jest czat, więc nie będzie problemu i think
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Adasadula

#12 ·

Wiem, to jak tak można by dzisiaj koło 20 pyknąć, nasza grupa na b.net czy jakiś discord, ewentualnie teamtalk?

Zuza

#13 ·

my jesteśmy za discordem, ale nie wiem czy ty masz
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Adasadula

#14 ·

ja masz discorda, tylko wtedy co, macie jakiś server czy jak

Zuza

#15 ·

Jo. Mamy.
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Adasadula

#16 ·

to pisaj na pm, chyba w ten sposob naj łatwiej, chociaz dzisiaj niczego nie obiecuję, dopiero co wróciłem do WW-A i średnio się czuję :(