EltenLink

Adobe Acrobat dziwny problem

Back to Problemy z oprogramowaniem

#1 lalar123

Witajcie wybaczcie że to wrzócam ale nie wiem skąd się to pojawia. To chyba jest z adobe acrobat nie rozumiem ale jest coś takiego. [Window Title]
RdrServicesUpdater2_x64.exe

[Main Instruction]
Program RdrServicesUpdater2_x64.exe przestał działać.

[Content]
Program przestał działać poprawnie z powodu wystąpienia problemu. System Windows zamknie program i powiadomi Cię, jeśli istnieje dostępne rozwiązanie.

[Zamknij program] Nie mogę sobie tego czegoś znaleźć by zrobić rozwiąż problem

Limeryki są supr!
2024-09-23 20:02

#2 Adasadula

Powinieneś dostać jakiegoś krótkiego bana za te nazwy wątków. Przechodząc do odpowiedzi, może banały, ale Po pierwsze spróbuj przeinstalować adobe acrobat, ewentualnie przed tym zprawdź aktualizacje, z tego co w kuklach pisali im to jakiś antywirus blokuje, zprawdź czy antywir ci tego do kwarantanny nie dodaje

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2024-09-23 21:00

#3 daszekmdn

Zgadzam się! Tu jest punkt:
5. Użytkownik w tytule nowo tworzonego wątku jest zobowiązany krótko streścić problem, pytanie lub zagadnienie poruszone przez niego w grupie Informatyka. Zabronione jest na przykład tworzenie wątków o tytułach "Pytanie", "Dziwny błąd", "Problem" i tak dalej.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2024-09-23 21:25

#4 Numernabis

Ban, banem, ale kiedy się pojawia ten komunikat o błędzie?

Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
2024-09-23 21:29

#5 misiek

Do usunięcia.

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Edited 2024-09-24 01:00

#6 patricus

ban na 1 dzien

an error occurred, please press the meow button to continue.
2024-09-24 12:55

#7 Numernabis

No dobra, Panowie moderatorzy czy Admini, ban banem, ale macie możliwość zmiany tytułu wątku i po takim banie czy ostrzeżeniu należałoby zmienić na właściwy tytuł. Od tego jesteście.

Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
2024-09-24 15:22

#8 Adasadula

Administracja ma tą grupę w dupie jak i poprzednia :D. Z tego co pamiętam użytkownik powinien przez 24 godziny od utworzenia wątku zaproponować alternatywny tytuł, ale lalar łamie ten punkt regulaminu trzeci raz.

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2024-09-24 17:15

#9 Numernabis

OK, ale skoro nie zaproponował, otrzymuje w końcu bana, ale tytuł wątku powinien wówczas zostać zmieniony przez moderację, w końcu od czegoś tutaj są, nie tylko od banów, ale od utrzymywania porządku, a porządek to nie tylko usuwanie i przenoszenie postów, ale między innymi porządek w tytułach wątków, właśnie na taką okoliczność jak ta.

2024-09-24 18:03

#10 Adasadula

jak mówiłem, administracja ma tą grupę w dupie, w sumie axm się wymeldował z eltena totalnie a nadal jest na stanowisku moderatora, a gównym, ee, głównym adminem jest cinkciarz który adminowania podiął się sam

2024-09-24 18:38

#11 daszekmdn

A ja się wymeldowałem bo miałem inne rzeczy na głowie niż moderowanie grupami. Poprzednia administracja nie miała tej grupy w dupie. Robiłem ile miałem czasu i energii. Zgłoś się na moda jak masz czas i chęci, Cinkciarz na pewno chętnie odda ten skrawek internetu komuś innemu bo raczej go wziął z uwagi na fakt, iż nie było komu.

2024-09-25 00:02

#12 lalar123

Nadałem taki tytuł bo nie umiem lepiej tego określić tak? to się pojawia czasami. Używałem malvare bytes tak zachwalany przez pana kubaszczy i teraz jak się próba skończyła używam defendera.

Limeryki są supr!
2024-09-25 10:25

#13 misiek

Jak się używa programów od Kubaszczyka to tak jest.

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2024-09-25 18:20

#14 zywek

Ale mb to nie jest program Kubaszczyka przecież.

2024-09-25 18:25

#15 Adasadula

Wiem, i nimam do tego nic, ale jeśli się czegoś podejmujesz to rob to przynajmniej konsekwentnie. Może jak byś mi to powiedział rok temu zgłosił bym się ale w tej chwili dla mnie elten toczy się w dół i w dół.
-- (daszekmdn):
A ja się wymeldowałem bo miałem inne rzeczy na głowie niż moderowanie grupami. Poprzednia administracja nie miała tej grupy w dupie. Robiłem ile miałem czasu i energii. Zgłoś się na moda jak masz czas i chęci, Cinkciarz na pewno chętnie odda ten skrawek internetu komuś innemu bo raczej go wziął z uwagi na fakt, iż nie było komu.

--

2024-09-25 18:35

#16 Numernabis

Nie, chodziło o to, że program polecany przez Niego.
Kto dzisiaj jeszcze używa MalwareBytes?
Tym bardziej kiedy mamy całkiem sprawny Windows Defender.

2024-09-25 18:35

#17 daszekmdn

Robiłem konsekwentnie przez 5 lat jak nie dłużej. Każdy czasem potrzebuje odpocząć albo zmienić środowisko którym zarządza. Pamietaj też, że to praca za free, której prawie nikt nie docenia a tylko narzekają.

Edited 2024-09-25 18:47

#18 cinkciarzpl

Faktycznie, temat, który nadał autor posta w zasadzie nie mówi nic, to też zmieniam.

____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
2024-09-25 18:59