markus1234
#1 ·
Transcription
Może tytuł wątku dziwny, ale przechodzę do rzeczy. Mam Samsunga Galaxy A70. Jest to telefon z ekranem 6,7 cala. I ostatni w piątek zdarzyła mi się taka sytuacja, że miałem telefon w kieszeni. No i jak wsiadłem z samochodu, to mi ten telefon po prostu wypadł z tej kieszeni. Ja myślałem, że on jest na tym samochodzie. Pojechaliśmy w jedno miejsce. Moja cieszę zadzwoniła na ten telefon. Okazało się, że go w kieszeni, znaczy w samochodzie nie było. Wracamy pod blok. Okazuje się, że telefon leży na ulicy. Niestety był potłuczony, opękany i dotyk nie działał. No i poszedłem do serwisu. Zielonej galerii w Puławach. 500 złotych trzeba było zapłacić. Dzisiaj go dostałem, ten telefon. Wszystko działa jak należy. I w związku z tym mam pytanie, czym? W czym mogę nosić taki telefon, żeby uchronić się przed ponownym takim zdarzeniem, o jakim mówiłem na początku? Nie wiem. Myślę o jakiejś saszetce. Takiej na ramie. Na pewno są takie, tylko nie wiem czy to będzie dobre rozwiązanie. Bo już po tym co się stało, to już powiedziałem, że... ...absolutnie w kieszeni już nie będę nosił. Wiem, są kieszenie nasuwek, ale to... ...bym musiał mieć odpowiednie spodnie, prawda? Ale nie zawsze noszę takie. Częściej noszę te takie z płytkimi kieszeniami, niestety. No i w związku z tym pytam Was. W czym taki telefon mogę nosić? Są niby nerki, ale próbowałem dzisiaj je założyć, to mi nie pasowała. Więc... ...jeśli znacie jakieś sposoby noszenia, żeby uniknąć ponownego zbicia ekranu, to będę wdzięczny.