EltenLink

Instrukcja do starego braillepena

Back to Tyfloelektronika

#1 pates

Cześć, ma ktoś może instukcję opsługi do starego braille pena tego z palmtopem? Wpadeło mi to w ręce i ciekaw jestem jak to działało. Wiem że jest sprawne, ale nie mam papierów. Da radę to jakoś ogarnąć?

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2024-07-22 15:56

#2 Adasadula

a znasz może jego model?

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
Edited 2024-07-23 13:16

#3 pates

Niee. Wiem tylko to co powiedziałem.

2024-07-23 13:20

#4 pates

Braille pen 12 to na pewno

2024-07-23 13:20

#5 Adasadula

Poczekaj, ale to jest taka jakby sama klawiatura brailleowska czy ma tesz liniję?

-- (pates):
Braille pen 12 to na pewno

--

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2024-07-23 13:28

#6 misiek

Ma linijkę.

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2024-07-23 18:41

#7 pates

Z linijką i dotego palmtop

2024-07-24 19:49

#8 JM

ja mam pantopa bez linijki, więc i pewnie instrukcja jest w pamięci, jak działa - mógłbym pokazać na audio. Działało to na windows Mobile, z nakładką udźwiękawiającą, która jednak znacząco uszczuplała funkcjonalność, co dało się rozszerzyć np. MobileSpeakiem

Edited 2025-02-06 20:49

#9 JM

zastanawia mnie jak wyglądała ta linijka, to co ja mam z pantopem to klawiatura bluetooth, instrukcja wspomina chyba o roku 2005, ale musiałbym się upewnić

2025-02-06 20:52