Głosy Eltenowiczów, które lubimy
Back to Integracja Eltenowiczów#161 Monia01
Dziękuję wszystkim, którzy przyznali, że lubią mój głos. :)
Lubię wiele głosów, ale opowiem o tych, którenajbardziej zapadły mi w pamięć. no więc na pewno jamajka, bo jej głos jest tak bardzo niepasujący do rozmiaru dłoni, i pewnie rozmiaru w ogóle, że to aż fascynujące jest. :D
Tomecki, bo zapada w pamięć. No i... hm... jak mówi, to mówi tak, że przyjemnie się słucha.
Elanor, bo jest oryginalny i ciekawy, no i mi się podoba. :)
Talpa171 za jego wadę wymowy, ale tylko jak mówi spokojnie.
Julitka, bo jest śliczny, po prostu :)
Hm, Zuzler? Nie wiem czy "lubię" to dobre słowo, ale głos na pewno interesujący. Albo może nie sam głos tylko... bardzo autentyczny sposób mówienia. Głos ładny, jak się uśmieha.
🇺🇦 🇵🇱
#162 misiek
Mimi- racja. Monia01- głos do rozmiarów, wzrostu czy dłoni, stóp etc nic niema.
#163 daszekmdn
Często ma do samej wysokości człowieka.
#164 Monia01
Hm, Łysy, wiem o tym. Ale jednak są głosy, które teoretycznie pasowałyby bardziej do osób otyłych, sysokich albo dobrze zbudowanych. To, że to się wcale nie musi pokrywać z rzeczywistością, to już inna bajka.
🇺🇦 🇵🇱
#165 misiek
Daszku- nie prawda- brat męża mojej kuzynki ma troszkę ponat dwa metry wzrostu, a głos ma wysokości podobnej do twojego, może lekutko niższy, ale napewno wyższy niż mój.
#166 kmicic92
Tak ale nawet w dubbingu starają się te głosy jakoś dopasowywać, na przykład duże postacie mówią nisko a małe wysoko z reguły.
#167 mucha
ale po mojemu to nie ma ni wspulngo z żeczywistością
#168 Bartek1
To moje typy łysy, mimi, denis333, marhewaux za jego bardzo radiowy głos, midzi, tomecki, lwica, monia01 z elektryzujący głos kmicic92 i patryk Faliszewski. ps Nie lubię swojego głosu.

#169 misiek
Ja??? Yyy- no nie wiem, ale dzięki.
#170 denis333
Też bym się zastanawiał nad jakością swojego głosu. Płeć przeciwna myśli co innego. No ale mimo wszystko to miłe :)
#171 Mimi
Dzięki Bartku. :)
#172 lwica
Bartek 1. Dzięki też twój głos lubie
#173 lola
Oto moja lista:
Dash, Agatakantylena, Mimi, Skrzypenka, Marcysia, Lwica, Paulinux, Cinkciarz i Julitka.
No i Kasiatarzyna oczywiście.
#174 Paulinux
Lolu, dziękuję. Ty też masz fajny głos, tylko dlaczego ja Cię wcześniej nie wymieniłam?
#175 lola
Dzięki. :)
#176 lwica
Lolu! :) Dziękiuję CI bardzo bardzo i wzajemnie!
#177 agatakantylena25
Ja również Tobie Lolu bardzo dziękuję.
#178 lola
Agatko, nie masz za co. :)
#179 papierek
czytając ten wątek odnosi się wrażenie, że wszystkim wszystkie głosy się podobają. Coraz więcej wpisów w stylu: no, mi się podoba twuj głos, xxxx. dziękuję, Wzajemnie! I Tak 20 wpisów. :D. :D ja, jak coś to wymienił bym może z 3 czy 4 osoby maksymalnie, bo wątek jest o tym, które głosy podobają nam się najbardziej, a nie które głosy tolerujemy :D.
#180 denis333
Eee tam. Papierku. Troszkę przesadzasz. Mojego głosu akurat nikt nie wymienił, więc jednak są takie przypadki, które w ogólnym rozrachunku wypadają z rankingu ;)