Głosy Eltenowiczów, które lubimy
Back to Integracja Eltenowiczów#481 Monte
Chyba, że usłyszałaś go na jakimś forum głosowym. Jeżeli tak było, to zwracam honor.
#482 Natalia2000
Albo jakoś prywatnie, albo na forach głosowych, przecież są, i nie zapominajmy, że kilka osób stąd znam osobiście.
#483 Monte
Aha, rozumiem. Jeżeli jakoś Cię uraziłam to przepraszam.
#484 Monte
Poprostu się zdziwiłam, coś mi nie pasowało, ale teraz już jest OK.
#485 Natalia2000
Monte, nie, nie, spokojnie.
#486 kmicic92
Afera? Nie ma takiego.
#487 kmicic92
A nie przepraszam mój błąd nie sprawdziłem dokładnie. Tyle nowych kont się ostatnio natworzyło.
#488 skrzypenka
A dzięki Natalka, bardzo mi miło. :)
-- (Natalia2000):
Monte, nie, nie, spokojnie.
--
#489 biedrona333
dzięki Natalka mnie też jest miło
#490 djsenter
Do listy dopisuję MaRolka, bo słyszałem go w końcu w znośniejszej jakości i z fajną ekspresją głosu. To jest taki głos, który przywodzi na myśl człowieka, z którym można konie kraść, serio. Jak coś odwalać szalonego, to z MaRolkiem tak z głosu :D
Dopisuję jeszcze dwie zagraniczne użytkowniczki Eltena czyli Gift i Pollyannę, a z Polskich dorzucam AXMA, podoba mi się głębokość jego głosu.
#491 kmicic92
Ale ta Gift co ją uczyłeś haseł narodowców?
#492 djsenter
Ta, ona.
#493 kmicic92
Nie wiedziałem, że ma tu konto.
#494 djsenter
Ma, ale jest mało aktywna, w Polskiej społecznościtymbardziej :)
#495 Monte
Do głosów eltenowiczów, które mi się podobają dorzucam głos użytkowniczki Natalia 2000. Bardzo ładny, miły głos. Moim zdaniem bardzo pasuje do jej imienia. :)
#496 wojtas
Nie wiem czy pisałem, ale napisze, z męskich: Radowest, Lirin, midzi, Pitef, Żywek. Z damskich: Afera, Paulinux, Violinistka, Everlastingdream, Ninka, Marcysia, Zuzler, Jamajka, Mulka.
#497 miki2137
głosy które mi sie podobają: Pajper, daszekmdm, paulinux
#498 daszekmdn
No to niech piekło zamarznie, róbmy listę.
Ładne i ciekawe głosy, obu płci, alfabetycznie, wg mojego uznania.
Agata.d.
Alex77, za fajną umiejętność modulowania, mocne brzmienie (Jego to się nie da nie usłyszeć chociaż mi się to przypadkiem udało xD), Jeszcze dziś w jedynce, pamiętajcie. :D.
ArcticMoon, Ciepło, takie odczucie, jak by nie trzeba nic było mówić, a i tak zrozumie.
Cinkciarzpl, podczas audycji brzmi jak taki typowy prezenter nocnych audycji w PR3.
Czekoladka88.
Edigorn, Kolejny radiowy głos.
EugeniuszPompiusz, Ten pan to do radia z głosem się nadaje.
Everlastingdream.
Frankosia Drummer, ładnie śpiewa, to na pewno :).
Helenkagd, tak jak wyżej.
Hryniek, za ten taki luz i pozytywność w głosie.
Irniss, Brzmi jak by się wiecznie uśmiechała.
Jamajka, głos poważny i dobrze się go słucha, mogła by coś wykładać albo np iść w podcasting.
Julitka, Znów jakaś taka pozytywność w głosie i takie odczucie jak by wewnątrz myślała a co będzie to będzie ja mam wywalone i tak będę się cieszyć dniem, od po prostu taki luz.
Kasiatarzyna, Wiecznie uśmiechnięta.
Paulinux, Modulowanie głosem dobrze opanowane, TJ. W zależności od sytuacji jest dostosowany.
Sanklip, Znów taka radość, ciepło, spokój i też wieczny uśmiech z takim wyluzowaniem.
Sylwinka, W głosie wiele dobrych emocji. Takie zrozumienie z brzmienia wynikające. Potrafi uspokoić. Gdy trzeba to opanowanie, a gdy konieczność to pazur. Bardzo ładnie śpiewa :).
Syntezator.
Zuzler: Poznań wszędzie, w każdym słowie, każdej literze, w każdym wybrzmieniu po prostu. To jest zajebista niepodrabialna cecha tego głosu! :)
No i... Jak ktoś chce mnie zabić, to teraz. Jak kogoś nie wymieniłem. Byyyywaaa! Najwyraźniej miałem powód.