Informacje od administracji

Nowa administracja grupy Elektronika

Started by cinkciarzpl 2 posts last post 1 month ago Closed

#1 1 like

Szanowne und szanowni,
W związku z rezygnacją dotychczasowego administratora, na podstawie bezpośrednich uzgodnień przejąłem pieczę nad grupą Elektronika. Ponieważ chętnych do pełnienia funkcji zarządczych na platformie jakoś ostatnio brak, a struktura całego portalu jest chyba jednak niewspółmiernie duża, w najbliższym czasie podejmę dostępne dla mnie działania na rzecz optymalizacji sytuacji. Może to oznaczać spore odchudzenie tej grupy i przeniesienie niektórych wątków w inne miejsca, lub też jej całkowitą likwidację co zakłada również wyekspediowanie wszystkich wątków do innych miejsc, co da nam na pewno tyle, że mniej będzie grup do przeglądania, a dyskusja ogólnoforumowa się nieco zagęści. Decyzję podejmę po przeanalizowaniu możliwości w tym zakresie. O kolejnych krokach poinformuję w osobnych komunikatach.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

#2 2 likes Edited

Szanowni państwo!
Monstricek zrezygnował z funkcji moderatora tej grupy. To samo zrobił cinkciarzpl. Ale głowy do góry, moi drodzy. Dołączył do mnie właśnie kolega Djgraco, który obiecał, że nie zamierza uciekać i ma ochotę zająć się tą grupą. Póki co, zostanie on moderatorem, bo nie wszystkie sprawy między Elektroniką i Samodzielnością zostały zakończone, będę więc jeszcze potrzebowała dostępu moderatorskiego, a zatem, jeśli wyniknie taka potrzeba, będę też koledze służyć wsparciem.