Cześć, W tym wątku piszmy kto chce na dana ustawkę się umówić ze znajomymi. Może zrópmy zasadę, ktoś proponuje czas i datę, a inni kto chce lajkuje. Lajki można podejżeć kto to zrobił. Ten kto ustala datę i czas, zaprasza pozostałych, którzy wchodzą do gry.\ Będę się starał czyścić ten wątek., aby był aktualny.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Na razie tryb nie jest dostępny. Oj będzie bardzo ciekawy tak sobie myślę i tak widzę po możliwych do zdobycia osiągnięciach. Przekazywanie sobie wzajemnie kart...
Po zaproszeniu do grupy i zagraniu razem przeciwko randomowym wrogom widzę, że częściowo nowy tryb jest możliwy do grania. Nie damy rady przeciągać konkretnych osób i ustalać składu drużyn, ale jakoś zaliczyło osiągnięcie w pierwszej dwójce w trybie duo. :)
Hmm dziwne grałem normalną ustawkę i mi pozaliczało to: Nie ma jak współpraca 2 z 5. Poziom: 1 z 6. Zajmij miejsce w pierwszej dwójce w Duetach 5 razy. Postęp: 5 z 5. Punkty osiągnięć: 10. Ukończono: 17.04.2024. Glut też człowiek 3 z 5. Poziom: 3 z 3. Zajmij 1 miejsce jako Fluś Farmiglut. Punkty osiągnięć: 20. Ukończono: 16.04.2024.
Poczekaj do jutra, bo dużo ludzi chce sobie na jutro zachować questy, bo wychodzi dodatek nowy i nie ma trochę sensu marnować sobie okazji na szypki i łatwy grinding.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.