centrum mobilności w panelu sterowania najłatwiej chyba
Happy hacking
Z resztą jak w tych szybkich ustawieniach klikniesz na ikonkę baterii, to przeniesie Cię do ustwień
Happy hacking
No, ale z poziomu tego zasobnika naet nie można zmienić głośności, klikam w ikonkę głośnika i to samo, szybkie ustawienia, a tutaj nie ma suwaka głośności, jedynie suwak jasności, całkiem to zepsuli.
Co do głośności, spróbuj
nacisnąć windows+r i wpisać
sndvol
Na windowsie 10 to działa, mam nadzieję, ze nie zepsuli tego w 11
Tak, działa to.
A nie masz na klawiaturze pod fnami przycisków odpowiadających za głośność?
Happy hacking
No mam, ale tak mi było wygodniej, po prostu zepsuli bo każda ikonka kliknięta to szybkie ustawienia, a tak to każda ikonka dawała od razu ustawienia tejże ikonki, a co najciekawsze, że w tych szybkich ustawieniach nie ma podgłaśniania.
Trudno, trzeba będzie się przyzwyczaić.
Dziękuję za pomoc.
Te krótkie komendy możesz dodać na pulpit jako skróty, przyporządkować do każdej własny skrót klawiszowy lub po przypięciu do paska zadań wywoływać skrótem windows +cyfra w zależności która to będzie ikonka na liście.
Harmonię w domu zapewni akordeon.
no, u mnie w sumie też system się nie przełącza na lg na dźwięk, znaczy, jak raz przełączędomyślne urządzenie z głośników, na słuchawki, to potem trzeba się bawić i bawić.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.