Gdybym znalazł, nie pytałbym tutaj, poza tym jak pisałem i co widać w nazwie wątku, niewłaściwie zinterpretowałem nazwę syntezatora więc ciężko było znaleźć informacje czy link. Nie masz nic w temacie do powiedzenia nie pisz. -- (AXM04): W tyfloprzeglądzie było jasno powiedziane, że link w komentarzu, więc... xD
--
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
Balteam, ciekawy choć dziwnie się tego słucha. do pracy moim zdaniem się nie nadaje, ale do czytania artykułów czy książek prędzej i nawet to brzmi nieźle. Szkoda, że NVDA nie dorobił się żadnego konwertera z txt do audio przy wykorzytaniu wybranego głosu.
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
XD, zawsze są linki pod tyfloprzeglądem, od jakichś... 2 lat czy jakoś tak. Akorat to ważna informacja, więc miał do powiedzenia nawracając z błędnego przekonania niektórych w tej grupie. Koniec offtopu :P
-- (Numernabis): Gdybym znalazł, nie pytałbym tutaj, poza tym jak pisałem i co widać w nazwie wątku, niewłaściwie zinterpretowałem nazwę syntezatora więc ciężko było znaleźć informacje czy link. Nie masz nic w temacie do powiedzenia nie pisz. -- (AXM04): W tyfloprzeglądzie było jasno powiedziane, że link w komentarzu, więc... xD