Forum

nasze ulubione seriale

Kultura i sztuka (forum mieszane]

1 / 3 Next

bratczyk96

#1 ·

Transcription

Witam Państwa serdecznie w kolejnym wątku na eltenie, który również jest duplikatem wątku z forum tekstowego. Tutaj chciałbym, żebyśmy porozmawiali o serialach, jakie lubimy oglądać. Jeżeli chodzi o mnie, to z postatu lubię Narod Tumor 112. Ja uważam, że przydatny ten jest program. I o godzinie 17.00 gliniarze. Nie zawsze oglądam, bo często teraz zamówię chodę codziennie i nie zawsze znam. Jeszcze z postatu, ale to już tylko we wtorki, tylko jeden odcinek, bo się dubluje. Przed innym serial Ślad. Pozostałe seriale, jakie ja oglądam, to na czwórce. Septagon, czyli dawniej detektywacji, Policjantki Policjanci oraz Sprawiedliwi Wydział Kryminalny. Kiedyś jeszcze robiłem oglądać. W11 Wydział Śledczy. Detektywacja. Lubiłem serial Rewers, to był na Pulsie. Przed serialem Lombard wjedzie po zastaw, który też lubię oglądać, ale to już teraz na razie się nie składało. O tym na razie premierowo, dzięki temu już i powtórki będę oglądał. Malenowski i partnerzy. Sędzia Anna Maria Wojtusłowska oraz Sąd Rodzinny. To serial, które kiedyś lubiłem oglądać. Więc... A... Inac, a naprawdę mi wkurza tylko jedno to, że pojawiało się na czwórce coraz więcej, to jest znowu wracają mody, a to na to wszystkie brazylijski, to jest wszystkie telenowele. Mnie to po prostu denerwuje. A to jak to... Szczególniej jeszcze... Jak... Na roku... Jakiś czas, kiedy później zaczynają rozmawiać między sobą o tych... Koleżanki, to po prostu aż mi się w środku przewraca. Więc... Tyle. Na razie dopowiedzenie mam. Zachęcam do udzielania się w tym wątku. No i... Serdecznie wszystkich ciepło pozdrawiam. A nawet i gorąco. Damian. Login Bradczyk96.

Pozdrawiam

bratczyk96

#2 ·

Transcription

Zapomniałem dodać jeszcze, że w moim serialowi tu jeszcze jest Oleśnik HP, bardzo fajny serial i przez inną postać tutaj, takiego innego, taki aktor, o mnie się nie martw, to też taki, przez tego postać Krzysztof Mołeckiego. Przez niego to jest tak ciekawy, śmieszny, że też lubię oglądać. Kiedyś lubiłem jeszcze historię miania oglądać. Pozdrawiam.

Pozdrawiam

wojtas

#3 ·

1 likes
Transcription

to a propos seriali to ja kiedyś bardzo lubiłam oglądać bo tak ale teraz no po pierwsze mam mniej czasu niż kiedyś a po drugie jest mniej seriali takich, które by mi się spodobały gdyż wolałam jakoś te stare produkcje no co by tu wymieniać M jak Miłość kiedyś się oglądało dużo ale jest oczywiście stary na dobre i na złe tak samo tylko, że stary Rodzina Zastępcza się oglądało kiedyś Świat Według Kiepskich to nawet się czasami jeszcze pooglądał, Miodowe Lata się oglądało Złoto Polscy się oglądało co jeszcze Korona Królów miałam oglądać, ale mi się kończyć nie chciało nie wiem dlaczego, ale to dużo moich niekończących się seriali wynika z tego, że nie pamiętam na jakim odcinku skończyłam kiedy oglądam internetowo i przez to właśnie ich niekoniecznie skończę Rancho obejrzałem całe to tak jeden z tych, których mi się udało obejrzeć na internecie Diagnozę to miałam taką samą sytuację jak z Koroną chociaż chciałbym kiedyś to dokończyć bo naprawdę fajny serial a kiedyś oglądało się takie różne krótkie seriale przelotówki, które się kończyły potem typu Brzydula, typu Prosto w serce typu tam inne jakieś rzeczy no i generalnie otrzymałam nowe uwiadomienia i tak poza tym to tyle

bratczyk96

#4 ·

Transcription

Dzięki Twojemu wpisowi Wojtas. Super przypominałem, że też lubię Miódowe Lato odlądać i Rodzina Została Mocna, serial Niania. Już przypominałem chyba, nie pamiętam. Co tam jeszcze? Nie oglądało się. Fajny serial to właśnie Rodzina Została Mocna to też mi się bardzo podobało. Pozdrawiam.

Pozdrawiam

wojtas

#5 ·

1 likes
Transcription

No i jeszcze legendą polskiego kina są cztery i pancerni i pies, nie ukrywajmy.

biedrona333

#6 ·

Transcription

Witam serdecznie, moje ulubione seriale, no to takie polskie, to Barwy Szczęścia na Wspólnej, Przyjaciółki, Policjantki i Policjanci, Sprawiedliwy Wydział Kryminalny, Ojciec Mateusz, Oko za Oko. I na razie to tyle, co mi się przypomniało. Ja mi się coś przypomni jeszcze to, dogram.

bratczyk96

#7 ·

Transcription

Witam tutaj do użytkowniczki Biedrona333 Nasze ulubione seriale Nie powiedziane jest, że to muszą być polskie seriale Każdy tutaj ma prawo wypowiedzieć się na temat dowolnych Ja akurat polskich butelki lubię Ja tych takich nie oglądam Ale jak ktoś chce powiedzieć tutaj, podzielić się Proszę bardzo A nie to, że koniecznie musi być tylko z Polski Nie Naprawdę Nie ma to znaczenia, czy to polskie, czy jakieś inne Jak ktoś chce się podzielić, to proszę bardzo Pozdrawiam

Pozdrawiam

Mimi

#8 ·

1 likes
Transcription

Witajcie. Ja mało oglądam w ogóle telewizji, no ale postanowiłam się dograć w tym wątku. Moje ulubione seriale obecnie to Ojciec Mateusz i Komisarz Aleks. Tak, wiem, że nie ma teraz Aleksa, no ale jeszcze całkiem niedawno był emitowany. No może do tego jeszcze wrócą. Kiedyś, kiedyś jeszcze z takiego wczesnego dosyć dzieciństwa pamiętam serial Klient. To był taki kryminalny i sędzia z prowincji. No to w ogóle były hiciory swego czasu. Ale tak w ogóle teraz to jednak zdecydowanie te dwa, które powiedziałam. Ojciec Mateusz i Aleks, czyli właściwie został Mateusz. Od czasu do czasu Król na Królów, ale to tak bardziej z ciekawości. Tak, właściwie więcej teraz ulubionych seriali nie posiadam.

Ziarnko złota znaleźć można, ale ziarnka czasu - nigdy.LINE Przysłowie chińskie.LINE

biedrona333

#9 ·

1 likes
Transcription

do użytkownika Bratczyk. A czy ja powiedziałam? No dobrze, no powiedziałam, że z polskich, tak? No ale kurczę, moglibyśmy się tutaj jakoś, nie wiem, Bratczyk, dobrze, no okej, ulubione seriale, no ale niektórzy mają na przykład zagraniczne seriale. Ja chciałam po prostu powiedzieć, tak chciałam rozdzielić, nie? To proszę Cię, nie, nie kłóć mi się i nie mów mi tutaj, że, że, że, że coś, coś źle powiedziałam, bo ja właśnie odniosłam takie wrażenie, że, że źle powiedziałam i, i, i tutaj zostałam jakby no zlinczowana.

bratczyk96

#10 ·

Transcription

My, proszę Panią, chyba się nie do końca zrozumieliśmy, bo ja odniosłem takie wrażenie, że Pani chciała, że tak jakby zrozumiała tylko, że tylko o polskiej seriale. A ja powiedziałam, że jak ktoś chce powiedzieć za graniczne, to proszę bardzo, przecież po co założyłam ten wątek. Nie tylko o polskiej, ale jak ktoś chce się pochwalić za granicznymi, to proszę bardzo, o co mi tylko chodziło. Pozdrawiam.

Pozdrawiam

biedrona333

#11 ·

Transcription

Okej, to sorry za to, co powiedziałam wcześniej. Nic, ale...

wojtas

#12 ·

1 likes
Transcription

Ja zrobię taki mały off-topic, ale zauważyłem, przynajmniej jeśli chodzi o mnie, no i o paru innych użytkowników, niekoniecznie stąd, że z roku na rok coraz mniej ludzi ogląda telewizję, bo coraz mniej ciekawych rzeczy w niej jest.

bratczyk96

#13 ·

Transcription

Niestety, tutaj muszę się zgodzić z tobą Wojtas, że coraz mniej ciekawe rzeczy jest w telewizji. Pewnie ciekawe ile bym tej telewizji oglądał gdyby nie było tych seriali kryminalnych i tych teleturniei. Naprawdę, kiedyś telewizja to było coś, teraz to naprawdę... Na szczęście ja jeszcze teraz oglądam kryminalni... Kryminalni, przepraszam. Był też lądem kryminalnych. Kiedyś serial... te seriale kryminalne. One tutaj przeważają w dużym stopniu. Dlatego ja taką telewizję lubię oglądać. Tak, gdyby nie to, to też bym nie wiem czy tak często oglądał. Pozdrawiam.

Pozdrawiam

kmicic92

#14 ·

Transcription

Witam, no ja to lubiłem tylko, ogólnie tych tasiemców to już mi się to, po prostu nie lubię tego, ale tak w polsatu jeszcze to w miarę, to fajne było, miodowe lata, trzynasty posterunek, chociaż tu nie trzynasty posterunek, niektórzy uważali, że to głupie jest, czy coś takiego, ale ja to lubiłem, jeszcze rodzinę zastępczą i tyle, a poza tym te wszystkie telenowele i te inne, to w ogóle nie jest mój klimat, to jest takie dla mnie płytkie, po prostu. Dziękuję.

lwica

#15 ·

Transcription

Dzień dobry. Będę cicha. Przepraszam. No cóż, taki mamy klimat. Seriale, które ja lubię. Kiedyś, dawno, dawno temu, w dzieciństwie, oglądałam Rodzinka.pl i oglądałam Ja to mam szczęście, bodajże. Teraz czasami zdarzało mi się obejrzeć policjanci i policjantki. Przepraszam, w ogóle jakaś taka dziś jestem rozkojarzona i w ogóle mam straszny głos, wiem. Zdarzało mi się oglądać jeszcze Czterej Pancerni i Pies. I chyba tyle. Pozdrawiam.

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

lukasz1993258

#16 ·

Transcription

Witam. Co do moich ulubionych seriali, to ja na chwilę obecną nie mam zbytnio ulubionych seriali. Jedynie, co zdarza mi się na dzień dzisiejszy oglądać, to są gliniarze na przykład, czy jakieś powtórki z Maranowskich, Świat według Kiepskich. No i chyba to by było tyle, a jak byłem trochę mniejszy, tam miałem ile, no 14-15 lat, to lubiłem oglądać sobie Jak Miłość, ale to były starsze odcinki, więc tak to wyglądało.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

bratczyk96

#17 ·

Transcription

Pozostałe seriale, które lubię oglądać, to tak jak wspominałem w swoim pierwszym wpisie, który właśnie zakładał ten wątek, Lombard Życie Pod Zastaw, poza tym lubię jeszcze oglądać, o których jeszcze nie mówiłem, to Rodzinka.pl, Komisarz Alex, i rosyjska wersja tego serialu, serial Pios, i nowy serial, na czwórce się pojawił Święty, bo to kontynuacja praktycznie, reżimując serial Policjantki i Policjanci, i jeszcze lubię oglądać serial, który niedawno się pojawił, serial na Pulsie, Reporterzy z życia wzięte. A co dotyczy... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...

Pozdrawiam

lukasz1993258

#18 ·

Transcription

A o czym jest ten serial po rosyjsku?

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

bratczyk96

#19 ·

Transcription

To jest rosyjska wersja komisarza Alexa, na tyle ile ja zrozumiałem. Pozdrawiam.

Pozdrawiam

lukasz1993258

#20 ·

Transcription

Rosyjska wersja komisarza Aleksa, no. Powiem szczerze, że ciekawie to brzmi.

1 / 3 Next