bratczyk96
#1 ·
Transcription
Witam Państwa serdecznie w kolejnym wątku na eltenie, który również jest duplikatem wątku z forum tekstowego. Tutaj chciałbym, żebyśmy porozmawiali o serialach, jakie lubimy oglądać. Jeżeli chodzi o mnie, to z postatu lubię Narod Tumor 112. Ja uważam, że przydatny ten jest program. I o godzinie 17.00 gliniarze. Nie zawsze oglądam, bo często teraz zamówię chodę codziennie i nie zawsze znam. Jeszcze z postatu, ale to już tylko we wtorki, tylko jeden odcinek, bo się dubluje. Przed innym serial Ślad. Pozostałe seriale, jakie ja oglądam, to na czwórce. Septagon, czyli dawniej detektywacji, Policjantki Policjanci oraz Sprawiedliwi Wydział Kryminalny. Kiedyś jeszcze robiłem oglądać. W11 Wydział Śledczy. Detektywacja. Lubiłem serial Rewers, to był na Pulsie. Przed serialem Lombard wjedzie po zastaw, który też lubię oglądać, ale to już teraz na razie się nie składało. O tym na razie premierowo, dzięki temu już i powtórki będę oglądał. Malenowski i partnerzy. Sędzia Anna Maria Wojtusłowska oraz Sąd Rodzinny. To serial, które kiedyś lubiłem oglądać. Więc... A... Inac, a naprawdę mi wkurza tylko jedno to, że pojawiało się na czwórce coraz więcej, to jest znowu wracają mody, a to na to wszystkie brazylijski, to jest wszystkie telenowele. Mnie to po prostu denerwuje. A to jak to... Szczególniej jeszcze... Jak... Na roku... Jakiś czas, kiedy później zaczynają rozmawiać między sobą o tych... Koleżanki, to po prostu aż mi się w środku przewraca. Więc... Tyle. Na razie dopowiedzenie mam. Zachęcam do udzielania się w tym wątku. No i... Serdecznie wszystkich ciepło pozdrawiam. A nawet i gorąco. Damian. Login Bradczyk96.