Humor, gry i zabawy

Śmieszne nazwy firm

Started by daszekmdn 70 posts last post 1 year ago Page 3 of 4

Kręcący ogon? :D Hvost to w Rosyjskim ogon. :D
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

W Białymstoku przy ulicy Wyszyńskiego znajduje się sklep odzieżowy, w którym od czasu do czasu można kupić tam wszystko za dwa złote, a jego nazwa to Jama.
Pozdrawiam

Tak oczywiste, że aż zapomnieliście. Słynna firma Osram!
Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.

w Łodzi był kiedyś taki sklepik z zabawkami, który nazywał się "siuwaks". Zamknęli go chyba w 2008
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

#47 1 like

Pewna amerykańska firma produkująca wzmacniacze nosi wdzięczną nazwę Ahuja.

To pewnie bardzo te wzmacniacze ahujowe :D
--Cytat (tomecki):
Pewna amerykańska firma produkująca wzmacniacze nosi wdzięczną nazwę Ahuja.

--Koniec cytatu
Bo to Polska, nie elegancja Francja. https://www.youtube.com/watch?v=7_OFT0Irn-I

#49 1 like

Harward's Web Departament of Parenting (w skrócie HWDP)
Happy hacking

Szukając sobie dzisiaj lokalu gdzie mógłbym sobie zamówić śniadanie do domu podczas przeglądania białostockich lokali trafiłem na lokal z kuchnią wegańskie, który sie nazywa Żywa krowa. W Białymstoku znajdują się też takie lokale jak:
1. The Shrelocke Holmse
2 Bułka z masłem
3. Buła i spóła.
To na razie tyle z mojej strony.
Pozdrawiam

Tak powiedział mi google jak szukałem sobie lokalu na śniadanie. Później mi podtwierdził mój brat.
Pozdrawiam

No jest taka sieciówka wegańska. Żywa, bo wszystko tam jest roślinne, więc krowa sobie zostaje żywa, krzywda się jej nie dzieje.

#55 1 like

To ja znam markę "Merda", która zajmuje się meblami... Aaaaale, chyba, nie wiedzieli, że "merda" po włosku to gówno. :D Czaicie ten respekt na dzielni? ;) "Ej, słuchaj. Kupiłem meble w Merda". XD
A daaaaawno temu, na stronce kretyn.pl była taka zakładka i mega nazwy miały zakłady pogrzebowe:
Czy to już?
Schody do nieba
Last minute
Pogrzebacz
I inne takie... XDDDD

Pamiętam te nazwy zakładów pogrzebowych. No to nieezłe gówno :XD
-- (wesolek):
To ja znam markę "Merda", która zajmuje się meblami... Aaaaale, chyba, nie wiedzieli, że "merda" po włosku to gówno. :D Czaicie ten respekt na dzielni? ;) "Ej, słuchaj. Kupiłem meble w Merda". XD
A daaaaawno temu, na stronce kretyn.pl była taka zakładka i mega nazwy miały zakłady pogrzebowe:
Czy to już?
Schody do nieba
Last minute
Pogrzebacz
I inne takie... XDDDD

--
Bo to Polska, nie elegancja Francja. https://www.youtube.com/watch?v=7_OFT0Irn-I

w Tarnowie jest bar Grubcio, kebab głodny wilk , pizzeria bujani, a także auto gaz bączek, ale raz w internecie coś tam wpisywałam na temat usówania brudu i znalazłam taki oto wynik firma sprzątająca brudex nomen omen haha
a

#58 1 like

Bączek to i była knajpa na Śląsku.
-- (sylwinka):
w Tarnowie jest bar Grubcio, kebab głodny wilk , pizzeria bujani, a także auto gaz bączek, ale raz w internecie coś tam wpisywałam na temat usówania brudu i znalazłam taki oto wynik firma sprzątająca brudex nomen omen haha

--

bączek hm w sęsie że po wyjściu z knajpy wzlatywał w powietrze haha
a

Pizzeria Gruby Benek.