Poszukiwanie telefonu z Androidem
Back to android#21 balteam
którego też niebardzo polecają, no i dla mnie nigdy takie klawiaturowate klawiszowate nie były ok, za gęste przyciski.
#22 misiek
Też nie przepadam za klawiaturkami qwerty fizycznymi, ale co kto lubi.
#23 mucha
coś z lenowo moto bo to jusz nie jest motorola
#24 pates
tak się mówi że nie jest ale pozostanie w jakimś stopniu zawsze motorolą
#25 lwica
ja mam Hiułałej p 9 lite mini. I nie narzekam.
#26 pates
lite mini? Że co?
#27 mucha
nie no był lite mini? nie słyszałem
#28 misiek
Mucha i Pates- odwrotnie, Motorola znowu stała się Motorolą. Tak- jest taki wynalazek.
#29 mucha
o no to ja nie wiedziałem byłem przeonany że motorola to lenowo
#30 gadzio
Samsungi? Hmhm, no cóż... Tu właśnie pokutuje opinia wśród niewidomych, która być może była aktualna kilka lat temu, ale już niestety nie dziś.
Np. na Samsungu A2017 miałem problemy żeby z Talkbackiem kliknąć przycisk ok w niektórych apkach.
Wielokrotnie już czytałem, że najbardziej dostępne dla nas telefony, to te, które mają czystego Androida. Albo chociaż w miarę czystego. Miałem kilka Samsungów, kilka też testowałem i nigdy więcej tej firmy. Tak jak zresztą Huałajna.
NIENAWIŚCI DO LUDZI, KTÓRYCH SIĘ NIE SPOTKAŁo
#31 mucha
ja mam samsunga i naprawdę dobże sie sprawuje na dostępność nie narzekam
#32 pates
a więc motorola znów jest tym czym była i być powinna.
#33 misiek
Tak.
#34 gumeczka3
a smart vizion? ja go miałam w ręce ale tylko przez chwilę i gdybym miała wybierać to właśnie jego
#35 sanklip
Nie jest zły,
choć i ja nie jestem wymagającą użytkowniczką.
No a poza tym,
drogi jak...
Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.
Heilung -
"Norupo".
#36 pates
nie nie nieeee! Często gada że sieć komurkowa jest niedostępna, ja tam wolę motorolkę.
#37 mucha
a co to za telefon ten sfartfizion
#38 misiek
Pewnie znowu jakiś chiński wynalazek. W dobie, gdzie dzień w dzień pojawia się nowa firemka produkująca telefony niewiadomo skąd pragnę przeprosić Xiaomi, za to że kiedyś po nich jeździłem.
#39 papierek
nie, smart vision to taki telefon tworzony specjalnie dla niewidomych, :D jakiejś firmy kapsys
#40 balteam
Cena iphona 7 pewnie, android 5 z hakiem, tylko tyle, że coś tam porobili bardziej dostępnego, telefon dla osób starszych albo z problemami manualnymi chyba, o już nie pamiętam, ale dla ogułu nic ciekawego.