Forum

Impuls

Na zakupach

DJGraco

#1 ·

Co sądzicie o tym sklepie dla niewidomych?

My z mamą zamawiamy u nich papier i jest świetny.

Taki fajny, miły w dotyku, a ten altixowy bleeeeee! W ogóle mi się nie podoba.

Julitka

#2 ·

1 likes
Pierwszy raz słyszę.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

bratczyk96

#4 ·

Czy oddział tego sklepu może się ktoś orientuje jest w województwie podlaskim?
Pozdrawiam

piter9521

#5 ·

Nie, bo to jest firma z Lublina.

Julitka

#6 ·

1 likes
O sklepie słyszałam, ale nie o "innym" papierze.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

daszekmdn

#7 ·

1 likes
P-H-U. Impuls z Lublina jeśli dobrze pamiętam. Książki kiedyś robili.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

pates

#8 ·

papier kupujemy tam i naprawdę ok
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

dashunt

#9 ·

Edited
Prócz tego że kupiłem raz tam KNFB Reader i wydaje się śmigać spoko, o sklepie nic więcej nie mogę powiedzieć. Podpowiedział mi o tym sklepie Dr. google gdy szukałem czegoś do szybkiego, ręcznego przeszukiwania książek, no ale to tyle.
Serdecznie pozdrawiam.
Pies
LINE

kokos

#10 ·

Witam kiedyś brałem z tamtąd sprzęd z dofinansowania i było spoko

Kasia

#11 ·

Ja również nie narzekam. Kupiłam sobie tam czujnik poziomu cieczy, z dźwiękiem i wibracjami :) Nie mam zastrzeżeń.

AndyElusive

#12 ·

Siemson.
Polecam sklep zdalnie kupiłem tam syntezator Vocalizer wariant Krzysztof.
Zaopatrzenie mają całkiem spox.
Pozdrawiam serdecznie.
Sygnatura: "
Koło Czasu obraca się, a Wieki nadchodzą i mijają pozostawiając wspomnienia, które stają się legendą. Legenda staje się mitem, a nawet mit jest już dawno zapomniany, kiedy znowu nadchodzi Wiek, który go zrodził."

nietoperz

#13 ·

Witajcie ja też polecam ten sklep jak tylko mają to co w danym momęcie potrzebóje to tam kupuje

markus1234

#14 ·

Ja też polecam ten sklep. Ostatnio sobie u nich kupiłem zegarek mówiący z minutnikiem i zegarek mówiący Tempus. Mam nadzieję, że ten sklep jeszcze długo będzie istniał.

markus1234

#15 ·

Witajcie. Mam pytanie. Czy warto za pomocą tego sklepu brać sprzęt na dofinansowanie? Zamierzam sobie wymienić laptopa na jakiegoś z firmy Lenovo, tylko nie wiem, czy przez sklep Impuls można wziąść dofinansowanie.

MarOlk

#16 ·

Jeżeli sam komputer bez gadających dupereli i innych tyflodżynksów to się nie baw w specjalistyczne sklepy.

DJGraco

#17 ·

Dokładnie, byle sklep z elektroniką może wystawić odpowiednią faktórę tylko trzeba to z nimi wcześniej uzgodnić. Np wiem, że X-Kom nie robi żadnych kłopotów

markus1234

#18 ·

Akurat nie wiem, gdzie na lubelszczyźnie mamy najbliższy oddział XKomu.

daszekmdn

#19 ·

Edited
Najlepiej sprzęt na dofinansowanie brać w Komputroniku albo XKomie. Mają największe doświadczenie w temacie a w tyflo spec sklepach zapłacisz dodatkową marżę.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Zuzler

#20 ·

Proponuję, Markusie, odpalić przeglądarkę (skoro już i tak używasz komputera, by pisać na Eltenie, to z pewnością ją masz) i tam sprawdzić.