Transcription
Witam Was w kolejnym nowym wątku, który będzie tym razem dotyczył tego co najbardziej lubicie oglądać i co najbardziej lubicie, że tak powiem czytać. Więc jeśli chodzi o mnie i o książki, które ja lubię, no to najbardziej ja lubię czytać książki w szczególności kryminalne Agaty Hrystyn. Lubię też bardzo czytać książki autorstwa Stephena Kinga. Czasami tam sobie, rzadko kiedy, bo rzadko, ale sobie poczytam jakąś fantastykę. Jeśli chodzi o filmy, takie typowe filmy, to jakoś, w sumie to jakoś i komedię lubię, i thrillery lubię, i lubię horrory, ale tak jakoś nie mam za bardzo im zbyt, znaczy to powiem inaczej, nie mam ulubionego swojego filmu, którego mógłbym... który mógłbym się po prostu tutaj szczycić, że tak powiem. A jeśli chodzi o seriale, to mam, tak, jeśli chodzi o seriale kryminalne, no to najbardziej z seriali kryminalnych lubiłem dwa seriale, czyli Fala Zwrotni oraz Kryminalni. To były dwa moje najbardziej ulubione seriale, które kiedyś... oglądałem. Jeśli chodzi o seriale kryminalne, to najbardziej lubię Świat Wydług Kiepskich. Lubiłem oglądać Miodowe Lata, Sąsiadów i Lokatorów, co było już dawno, dawno temu, na przełomie chyba 2004 i 2005 roku, aczkolwiek w tej kwestii mogę się mylić, więc przepraszam za błędy. I czekam na Wasze nagrania w tym wątku. Pozdrawiam.