zżerane delllki
Back to Problemy z oprogramowaniem#1 lalar123
witam. Ktoś może mi pomóc? ostatnio dziwne żeczy dzieją sięw moim systemie. Zaczynają ginąć dellki najpierw od aplikacji mega nie wiem gdzie ją pobrać chyba na mega.nz potem od programu ffmpeg eltenowego ateraz od battlenet. ---------------------------
Nie można uruchomić aplikacji Battle.net.
---------------------------
Nie znaleziono wymaganej biblioteki DLL. Pobierz i ponownie zainstaluj aplikację Battle.net.
OK
ktoś może wie jak zapobiec takiemu znikaniu?
#2 daszekmdn
Myśleć. Nie klikać we wszystko co popadnie, nie instalować aplikacji z niezaufanych źródeł, nie grać w klony, przede wszystkim korzystać z antywirusa.
#3 lalar123
Przepraszam nie klikam w copopadnie. Myśleć a idź do boru z taką pomocą świnki macać. Patras już mi bardziej pomoże nisz ty. Sorry za offtop. Fiuraz razy dwa.
#4 daszekmdn
Bardziej się nie da. Albo jest się świadomym użytkownikiem komputera, albo używa się antywirusów bo skan to pierwsze co powinieneś zrobić.
#5 Numernabis
Jak dla mnie to nadal nie jest pomoc, a raczej doradztwo zapobiegawcze, a tu mleko już się rozlało więc tego typu sugestie są zupełnie niepomocne.
#6 daszekmdn
Nic po za skanem, reinstalem czy kompletną kasacją plików exe z dysku nie zrobisz.