Oprogramowanie

Szukam konwertera

Started by Celtic1002 54 posts last post 12 months ago Page 3 of 3

Jezu, ffmpeg. TYlko mu się inny format wskazuje.

Alfo format factory

Format Factory próbowałam, ale z dostępnością dla NVDA niewiele ma wspólnego, nawet używając nawigacji obiektowej.
A Win Eyes nie chce mi się do tych celów specjalnie instalować.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

Zapomniałam o niej mówiąc szczerze. :) Dzięki. :)
-- (DJGraco):
Hmm, próbowałaś Pazery Free Audio Extractora? On zdaje się też potrafi na wideo konwertowąć z wideo

--
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

Ffmpeg jest zajefajny. Właściwie tak to się powinno robić. Masz do dyspozycji sporo ustawień, ale jak nie chce ci się myśleć, też zrobi wystarczy mu wpisać po prostu nazwę pliku z chcianym rozszerzeniem a on zrobi co swoje. Żadnych dodatkowych flag, ustawień z kija etc. Oczywiście jak chcesz więcej, to poczytaj, możliwości ma w ch**
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

A ja poszukuję programu do konwersji plików graficznych pdf. Czy ktoś coś?

#48 1 like

A to co za dziwny szyfr? XD

@dj graco dla miśka chyba stan lepszej wiadomości xd

#50 1 like

Coś pewnie mu się zwiesiło :D Octarine.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Octarine rozpoznaje tego typu pliki, ale właśnie nie konwertuje ich. Przynajmniej nie znalazłam takiej obcji jak konwertuj.

#52 1 like

Ale konwertuj na co?

Bo po rozpoznaniu dokumentu klikamy zapisz jako i zapisuje jako txt.
Jest jeszcze dodatek do NVDA NAO, robi to samo.
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.