Forum

Świat według Kiepskich

Kultura i sztuka (forum mieszane]

Poprzednia 4 / 10 Next

lukasz1993258

#61 ·

Transcription

Ja te odcinki ściągałem z takiej Znaczy ogólnie ściągałem je z serwisu E-Plan Down Loader Ale że ta wtyczka już niestety Znaczy przez taką wtyczkę E-Plan Down Loader Która umożliwiała właśnie ściąganie Różnych rodzajów materiałów z E-Pli Ale na dzień dzisiejszy ta wtyczka już niestety nie działa Co tak szerze powiedziawszy nad tym troszkę upolewam niestety No ale jak to mówią Zawsze jest tak, że To co dobre szybko się dla nas kończy Jeszcze pobierałem różne wersje tej wtyczki Nawet jeszcze nowszą wersję pobrałem niż tą co miałem Ale niestety też już ona nie działa Więc no nie wiem co jest z tego przyczyną No ale tak niestety musiało być Więc udało mi się Pobrać te 628 odcinków I je mam No i są No i tyle

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

cinkciarzpl

#62 ·

Transcription

Dzień dobry! Dzień dobry! Dzień dobry! Dzień dobry! Dzień dobry!

____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

kmicic92

#63 ·

Transcription

Bo mnie się, panie Ferdku, taki bolok na nodze zrobił. Jaki, panie? Panie, jaki bolok? Panie, normalny, bolesny bolok w mordę jeża i boli.

cinkciarzpl

#64 ·

Transcription

No coś kolega, cicho gadający, znaczy się pusta wiadomość przyszła.

____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

kmicic92

#65 ·

Transcription

Wiem, następna, następnej przesłuchaj, to następna już jest dobra. Taka prośba, jak ktoś tu zarządza tym forum, to żeby to potem skasował i to też.

denis333

#66 ·

Transcription

Kurna tatuś, normalnie nie. Hahaha Hahaha A ja se te, ja se normalnie tak o takie, takiego browarka mam tutaj normalnie dobrego nie. Hahaha Hahaha Ech, kiedyś to mi lepiej wychodziło. Teraz coś, coś, coś, coś forma opadła.

lukasz1993258

#67 ·

Transcription

Nie no, dobrze Ci to wyszło, dobrze Ci to wyszło, bardzo dobrze Ci to wyszło, natomiast co do całego postu Cinkciarz, to faktycznie jest jakiś taki skrypt, który kiedyś widziałem, tam faktycznie się chyba kopiuje link i się pobiera, tyle, że ja to próbowałem zrobić w jakikolwiek sposób, bo w sumie generalnie nie wiem dokładnie jak to mniej więcej działa, bo tam coś pisało, żeby dodać do zakładki, potem przejść na tą stronę, jak się skopiuje link chyba, czy jakoś tak, no i potem jakoś to inaczej to się robiło, ale ten temat akurat jest poświęcony, jest wątek o ipli właśnie stworzony. Tam można byłoby o tym właśnie podyskutować, tak będzie w sumie najlepiej. No i co, co do jeszcze kiepskich, no i faktycznie nie są emitowane nowe odcinki, ponieważ zamiast bodajże nowych odcinków Świata Według Kiepskich, które były emitowane w każdą środę o godzinie 23, no są emitowane, znaczy jest emitowany jakiś... nowy program, który nazywa się chyba bodajże Umów się ze mną, no nie wiem co to ma być za program, no ale już w to nie wnikam, no a tak jak mówiłem, nowe odcinki mają być emitowane dopiero jesienią, czyli jeszcze ci, którzy czekają, no to sobie jeszcze niestety poczekają jakiś czas, bo tak niestety jest. No czy ja umiem... Czy ja umiem jakiś głos naśladować? No chyba nie bardzo, ja, mój głos za specjalnie się na takie coś nie nadaje. I to mogę powiedzieć śmiało, bez żadnego problemu. No niestety mam taką barwę głosu, a nie inną, więc raczej nie sądzę, żebym mógł kogokolwiek z tych aktorów udawać. No i tyle. Dziękuję.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Celtic1002

#68 ·

Transcription

Boże, chłopaki, jesteście cudowni. Kmicic, jaki boczek, po prostu cudowny boczek. Nie, no po prostu. Gdybym nie wiedziała, że to inny człowiek, bym na pewno powiedziała, że to boczek. Hubert, ty jak zawsze mnie rozwalasz i jesteś niezastąpiony. Denis, nie wyszedłeś z góry. Kurczę, nie mogę się wysłowić. Nie wyszedłeś z prawy. Wyszło to naprawdę cudownie, fantastycznie. I w ogóle powinniście robić ten, takie scenki, wiecie, że jest sobie na przykład właśnie Ferdek, Waldek i przychodzi boczek i taki odcinek powinniście nagrać, wiecie, taki fajny. Specjalny. Szkoda, że Paździocha jest ciężko udać, bo on ma, ten aktor, którego gra, ma taki charakterystyczny głos, którego jest ciężko udać, no. Szkoda, naprawdę, ale cała reszta to po prostu wymiata.

"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

lukasz1993258

#69 ·

Transcription

I no Paździocha jest właśnie bardzo trudno naśladować, bo tak jak wspomniałeś ten aktor, który go gra ma tak charakterystyczny głos, że naprawdę jest go trudno w jakikolwiek sposób naśladować, więc jest to w jakiś sposób problematyczne, nie powiem, że nie. Natomiast co do tego, co mówiłaś, to gdyby tutaj na Etenie, przepraszam bardzo, był jeszcze czat głosowy, to mogliby w sumie taki jakby kanał stworzyć i tam mogliby jakieś takie dialogi prowadzić między sobą, właściwie między Fartkiem, Waldusiem, a Włoczkiem. W sumie to byłoby z jednej strony ciekawe, jakby to brzmiało, naprawdę. Aczkolwiek wczoraj słuchałem... ...właśnie naśladowania Waldusia, więc jak już wspomniałem, naprawdę, no muszę powiedzieć, że no, że naprawdę to potrafię. Denis to przede wszystkim też potrafi, a Cięciarz też potrafi boczkę naśladować, nie, chwilkę, teraz ja się pomyliłem, przepraszam bardzo. Denis potrafi Waldusia naśladować. A Kmicic potrafi naśladować boczkę. No i chyba Cięciarz tam jeszcze próbował Waldusia naśladować. No to tak, że póki co tyle.

cinkciarzpl

#70 ·

Transcription

No klucz do Paździocha jest trudny, dlatego że aktor, który gra Mariana Paździocha ma właśnie taką chrypkę jak ja teraz, to pierwsza, o takie coś ma w głosie, a do tego jeszcze ma tą swoją intonację, prawda, i utrzymać jedno i drugie jednocześnie to jest bardzo trudne, ale nie niemożliwe, myślę.

Celtic1002

#71 ·

Transcription

A co, Hubercie, potrafiłbyś go udać? No, ty masz taką chrypkę fajną. Hmm. No, no, no, widzę to. Kurczę, normalnie widzę to. Więc czekam, czekam na efekty.

"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

lukasz1993258

#72 ·

Transcription

Pewnie by potrafił Ja to raczej się tego nie podejmuję Bo z moją barwą głosu To raczej Można by tak rzec, że Byłoby ciężko Kogokolwiek naśladować Tak jak wspomniałem z kiepskich Także Mimo szczerych chęci Ja się tego nie jestem w stanie też podjąć Nie to, żebym nie chciał Oczywiście Ale No nie jestem w stanie

daszekmdn

#73 ·

Transcription

Nie, no po prostu rozwalacie na łopatki, nie, po prostu, ja w to nie wierzę. Co to jest? Dobre.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

kmicic92

#74 ·

Transcription

Ja, ja, panie, jaki kmicic? On mi się tutaj na to konto włamał. To jest moje konto. On mi się zalogował tutaj bez mojej wiedzy, panie, w mordę jeża. On normalnie tutaj wpisy se robi, tutaj przegląda. Sam, żem widział, nie kłamie. No a tak już na poważnie, to paździocha też kiedyś próbowałem. Mogę spróbować. Ja oczywiście mogę spróbować, oczywiście mogę, wie pan, mogę panu pomóc, mogę spróbować, ale oczywiście nie za darmo. Mam tutaj dla pana taki interes. Helena, Helena, mam zawał. No i tak to jest. Tatuś, może byśmy tak browarka się napili, meczyka se tak obejrzymy, nie? No jak nie, jak tak, synuś? No, trochę gorzej to już było. No. Nie tylko te głosy w sumie mam już na koncie, ale to albo wam nagram na prywatne, albo jak chcecie, to gdzieś tam kontakty są moje. Także pozdrawiam.

lukasz1993258

#75 ·

Transcription

Wie pan, panie Boczek, muszę panu powiedzieć, że ja nie pamiętam tego wstrząsającego wydarzenia, ale dobrze, że pan rzeszczy przystęp, bo panie coś klinia i złodzi i do widzenia.

kmicic92

#76 ·

Transcription

No to co, że nie pamiętasz? Ale ja pamiętam. W Mordyjerza. Chamstwo w państwie.

lukasz1993258

#77 ·

Transcription

Panie, wypierdzielaj pan stąd, bo panu kopa w tupę zaznaczenie, po co panu to jest, wol stąd! Wie pan, panie Bożek, jak ja tak na pana patrzę, to muszę panu powiedzieć, że nie ma na kogo patrzeć, bo pan taki, jesteś taki głupi, brzydki, złodziej. I w ogóle do widzenia panu. I proszę natychmiast mnie opuścić, mnie z kuchni mojej i proszę o wolność stąd!

kmicic92

#78 ·

Transcription

Panie, nie obrażaj pan, dobre? A pan, a pan to powiedzieć panu, co pan jest? A pan, żeś jest świnia, łysa menda i alkoholik. O, i, i do widzenia.

lukasz1993258

#79 ·

Transcription

Proszę, uwolnij, żeby twoja śmierdząca noga więcej w tym domu nie powstała, bo jak znaczka zasadzę, to dnia spotyka spadnie, panie. Ty, a pan jesteś męda, świnia i żar właśnie grubas. O, i tyle panu powiem, panie.

kmicic92

#80 ·

Transcription

Dobra, dobra, nie strasz pan, nie strasz, bo się kurde, wiesz pan co.

Poprzednia 4 / 10 Next