Hej. Po dłuuugim czasie postanowiłem wrócić do gry. Ale jdyne,co mnie zastało to error przy próbie odpalenia pliku exe. Wyskakuje następujący błąd. Failed to initialize game library, please make sure your antivirus software is not flagging the game, and if it is not, try to redownload the game as a component may be corrupt. If the issue persists please contact an administrator. Zrobiłem wszystko wg instrukcji z pliku libreadme.txt I niestety ez rezultatu. Same biblioteki grzecznie też leżą na swoim miejscu. Co może być nie tak?
Teraz jest nowa wersja, gra jest portable, pobierz nowy instalator, a potem w opcjach wybierz miejsce zapisania sejwa.
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
No to o to chodziło, dodaj cały folder do wyjątków w defenderze i powinno grać, najlepiej wklej do osobnego folderu plik *zip, potem ten folder dodaj do wyjątków i następnie go rozpakój, bo defender dość szybko działa.
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
To bardzo dziwne, bo umnie i u osób których z Polski pytałem, wykrywał.
bo defender taki jest właśnie nawet nie powiadomi że coś wypieprzył, miałem tak ostatnio wydupił wszystkie exeki z manamonów 1 i 2 nie powiadamiając o tym co zrobił. Gaki cudowny jest ten defender, radził bym ci trzymać w stw w jakimś koknkretnym folderze gdzie miałbyś wszystkie gry, wtedy taki folder dodajesz do wyjątków i on powinien odwalić się od niego raz na zawsze
Dlatego nie nawidzę defendera. I rakka za to że tak się zachowuje. Przykład, dodałem do wykluczeń folder moje gry. I co szanowny defender zrobił? Wypierniczył całe crazyparty bez mrógnięcia okiem. Dlatego siedzę na avg.
Ale to nie wina defendera. Nawet po dodniu wyjątków wywala ten sam bląd. Coś muszę mieć skopane wsystemie. Jak wrócę do domu, to sprawdzę na nowszym sprzęcie, który jest że tak powiem nierozgrzebany.
This site uses cookies to enhance your experience.