whatsap na androidzie zmieniony wygląd
Back to android#21 Lowca_Androidow
Jak sprawdzić kto z kontaktów telefonicznych ma whatsapp?
Widzące osoby mają odpowiednią ikonkę przy kontakcie, a jak to z nami?
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#22 balteam
wejdź w whatsapp i w nowy chat i masz tylko kontakty, które używają whatsapp.
#23 Lowca_Androidow
OK, dzięki
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#24 longshoot
ej a jak to jest z whatsappem na andro, bo niektórzy mają auto odtwarzanie wiadomości a niektórzy nie, i jeszcze niby można użyć odcisku palca, ale ja tej opcji nigdzie nie widziałem.
#25 balteam
z gadaczami chyba autoodtwarzanie nie działa.
#26 cinkciarzpl
Potwierdzam. A odcisk tylko w betach. Ja mam.
#27 zywek
Ale po co ten odcisk?
#28 balteam
Dla bezpieczeństwa, jak telefon masz odblokowany i ktoś siędorwie, tak myślę. Ewentualnie możesz mieć odblokowanie ekranu np. twarzą, a whatsapp na odcisk.
#29 longshoot
niestety beta już zajęta.
#30 Lowca_Androidow
Co się zmieniło w Whatsapp? Nie mogę przekazać dalej żadnego filmu, nie mam przycisku "Przekaż film", i nie to, że gadaczka mi nie czyta, pokazałem synowi i nie ma, jak rzytrzymam na filmie to mi go odtwarza, ale jeszcze tydzień temu był normalnie przycisk "Przekaż film"