Gry audio (dyskusja ogólna)

oh shit

Started by patras 16 posts last post 4 years ago

XD. Kto to napisal?
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Na AG był wątek i teraz już go nie ma. Dźwięki ukradzione z CP.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

a co to wsumie jest?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

te gre napisał jakiś stevo

ta gra normalnie sobie jest na audiogames w release. Otolink z oficjalnej strony
http://samtupy.com/stevend/oh_shit.zip
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

o nie, żaden sam z duoy

błagam żaden sam dzieciak

To tylk u niego jest hostowane, ja na szczęściee mam link od Patrasa z Dropboxa więc nie muszę wchodzić w gówno.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

taa też to widziałem na forum, uważam że taka gra powinna zostać usunięta z forum choćby za samą nazwę, bo za niedługo powstaną gry o nazwie o fuck, albo holly crap, ale fakt faktem nazwa o shit mówi czym ta gra jest

07.08.2018 17:09
55/55

Ludzie, a czy ważne jest, gdzie hostują? Ważne, że da się pobrać.
może to po prostu jego pierwsza gra?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

gdzie w tej grze nick swoj ustawiam?
Fajna gierka.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

no, juz mi dziala, jest ok.a dobra, juzzzzmi normalnie

nie wiem tylko dlaczego nie moge zapisac wyniku na glownej tablicy, a przynajmniej wieksozsci, mialem teraz top1 swoj wynik i nie moglem

jeah mój rekord aktualnie to 46, jakie są wasze? Jutro będę miał pierwszą dwudziestkę;D narazie 35 miejsce.

Powiem wam że gra jest nawet nawet. Popracował bym nad wykonaniem i dźwiękami bo jednak kradzione. Intuicyjna gierka też niejest. Zmiana nicku powinna być w obcjach jako np.change nick. No i nazwa trochę nie ten tego.