Forum

1428 Shadows over Silesia; kolejna tak dostępna gra po The Last of Us

Dostępne gry video

Previous 4 / 6 Next

nuno69

#61 ·

Prawy kwadrat a potem N sprawdzasz gdzie jest
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

diammand

#62 ·

Ok dzięki posprawdzam, bo gra zapowiada się na fajną.

diammand

#63 ·

Jeszce mam pytanie czym się podnosi różne rzeczy tzn jakim klawiszem?

mojsior

#64 ·

wszystko jest do sprawdzenia w opcjach gry w sekcji controls.

nuno69

#65 ·

Ale domyślnie jest to E.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Zuza

#66 ·

A co ustawiałeś?
-- (mojsior):
no i w sumie ogarnołem to że to działa bez lagów, trochę grzebania w ustawieniach i jest git.
Powiem tyle, jest na co czekać i napewno kupię to w dniu premiery, chociaż nie pogardzę jakimś preorderem

--
Boże, błogosław obsługę
klienta.

mojsior

#67 ·

przedewszystkim rozdzielczość ekranu na możliwie jak najmniejszą wartość no i powyłączałem pozostałe opcje grafiki no i tyle.

Zuza

#68 ·

Dzięki
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Zuza

#69 ·

Nie ogarniam nawigacji, w sensie radaru
Boże, błogosław obsługę
klienta.

diammand

#70 ·

Tak ogarnołem. Powiem więcej, że zakupiłem pełną wersję. Ale ciężko się w to gra i wywala mi czasami nvda.

zegarmistrz

#71 ·

Gra jest poprostu odlotowa! To jest hicior 2022 r!

Zuza

#72 ·

Ej, jak tam się walczy? Czy trzeba za pomocą kątrolera?
Boże, błogosław obsługę
klienta.

mojsior

#73 ·

nie można z klawiatury

balteam

#74 ·

1 likes
Chyba można, przecinek ci zjadło.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

diammand

#75 ·

Ja jestem ciekawy czy i jak sobie poradziliście z ucieczką z lochu i zamku. Powiem, że nie jest to łatwa sprawa.

zegarmistrz

#76 ·

Oj nie jest, ale się da.
Więc czasami rozgrywkę to szacuję tak na 40 50 godzin.

mojsior

#77 ·

ufff misje skradankowe a jest ich dużo.

matius

#78 ·

Jakoś nie bardzo kumam tej nawigacji. Wciskam n, dźwięczy, ustawiam się aby było na środku, a i tak jak idę do przodu, to i tak dystans do celu mi rośnie.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

mojsior

#79 ·

bo to samo cię obraca

diammand

#80 ·

A czy mogli byście mi podpowiedzieć, jak położyć skrzynkę na skrzynkę, bo kręcę się w kólko i nic nie wychodzi. Chodzi o miejjsce, w którym musimy się dostać do kucharza i jak z tamtąd wyjść?
Previous 4 / 6 Next