EltenLink

Soft Braille keyboard.

Back to android

#81 adelcia

warto sie tym pobawic.

2019-03-31 17:28

#82 misiek

Warto, ale już nie wspierane.

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2019-03-31 20:11

#83 balteam

no, inna jest klawiatura advancet keyboard czy coś takiego, gdzieś było pisane, teraz jest to już znośne podobno, tylko kosztuje nie całe 10 zł, na razie soft mi działa, także jeśli chodzi o pisanie, a nie przeklejania i chodzenie po tekście, że lepiej się nie da.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2019-03-31 20:28

#84 tomecki

Advanced braille keyboard. Brakuje jeszcze kilku rzeczy, bo chociażby podejście dewelopera do interpunkcji jest jakieś kosmiczne i kombinuje straszliwie, ale powoli wybijają mu hm... nowatorskie pomysły i staje się to używalne.

2019-03-31 22:43

#85 adelcia

hejwam,
no i znowu zetknelam sie na mojim telefonie z sbk,
i znowu nieumiem dojsc do tego dla czego sie to na mojim xiaomi mi a1 tak dziwnie zachowuje.
i dla mnie to szkoda, tym bardziej, ze lubilam naniej kiedys pisac, i podobno na czytym androidzie ona powiina dobrze dzialac.
i owszem dziala, ale tylko do momentu jak nieodwroce telefon. potem sie juz punkt czwarty zachowuje przedziwnie.

2019-06-01 15:54

#86 balteam

w ustawieniach gdzieś powinnaś mieć aby klawiatura nie zmieniała swojego położenia jak telefon obrócisz

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2019-06-01 16:03

#87 adelcia

taak i tego mam odznaczonego.

2019-06-01 16:03

#88 balteam

nie wiem czy to coś zmienia, ale może wyłącz aby telefon nie zmieniał położenia ekranu jak go obrócisz, czyli aby orientacja telefonu nie zmieniała sięz pionowej na poziomą

2019-06-01 16:05

#89 adelcia

mowiac krotko.
jak telefon trzymam za boky, ekranem od siebie, tak, ze postronie laowarky mam punkty 4 5 6 a postronie calkowicie drugiej mam punkty 1 2 i 3, to to jakos jeszcze dziala ten czwarty punkt.
natomiast w ten sposob nie lubie pisa, bo po stronie prawej, obok ladowarky mam i glosnik, wiec go sobie krzykriwam reka.
wiec wole ten tel odwrocic o 180 stopni, i wtedy nie przykriwam juz glosnik, ale wtedy wlasnie juz warjuje 4 punkt.

2019-06-01 16:06

#90 adelcia

to tes mam wylaczone.
ja obracan w ogole nine uziwam wiecto wszystko odznaczylam.

2019-06-01 16:06

#91 balteam

hmm, wejście do ładowarki powinno być po lewej stronie, jak masz wszystko ustawione sensownie to powinno działać, jak nie, to pobaw się jeszcze chwilę w ustawieniach, bo chyba nic sensownego się nie wymyśli, przynajmniej ja nie wiem co, ewentualnie za 4 euro kup jak możesz advance braille keyboard, chyba już warto. Jak nie warto, to do godziny czy tam trzech możesz zwrócićprodukt i kasę odzyskasz

2019-06-01 16:11

#92 adelcia

wolala bym zostac przy sbk jezeli to bedzie mozliwe.
wlasnie ja na poprzednim telefonie tes tak pisalam zemialam ladowarke polewej, i tu tes myslalam ze tak to bedzie dzialac, ale niedziala.

2019-06-01 16:13

#93 adelcia

no tylko ze ja niweiwm jak ten advance braille keyboard, dziala.
wiec zanim dojde do tego jak on dziala oze ta godzina minac.

2019-06-01 16:14

#94 adelcia

u mnie ta klawiatura kostuje 7,50 €

2019-06-01 16:16

#95 adelcia

ustawieniami sie bawie od roku conajmnej, i nic sensownego niewymyslilam.

2019-06-01 16:33

#96 adelcia

hejwam,

mam do was nasepujace pytanie.
w jaki sposob wy piszecie?
tak jakby namaszynie brailowej, albo tak jakbyscie mieli nakartce dwie kolumny?

2019-06-02 16:30

#97 przytulnemiejsce

mnie tam nie przeszkadza, że sobie prawą ręką przytykam leciutko głośniczek, ja piszę w tzw. orientacji pionowej albo mówiąc w języku ajfonowym, w trybie ekranu z przodu i jest super mam andka 9 i normalnie działa bez zarzutów, chociaż na samsungu galaksy S8 często niestety mi się rozkalibrowują punkty dlatego często musze je kalibrować a np na huawei mate 20 lite nie byłoz tym problemów...

2019-06-29 07:16

#98 iskierka1983 Archived

U mnie na androidzie 9 też działa bardzo dobrze, lepiej niż na android 8, czy 8.1

2019-06-29 13:36

#99 Lowca_Androidow

Udało mi się w końcu dogadać z tą klawiaturką.
Pytanie o gestyy.
Jak się wstawia tutaj spację?

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
2019-08-26 14:38

#100 adelcia

czwarty pkt prawo

2019-08-26 15:38