EltenLink

Głośniki bluetooth

Back to Audio

#161 Lowca_Androidow

I fajowa walizeczka :)

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
2018-12-31 14:05

#162 DJGraco

Jaka walizeczka?

2018-12-31 14:22

#163 DJGraco

Ja dostałem tylko głośnik, zasilacz z kablem, wtyczki na polskie i angielskie wejście, papiery i tyle. Żadnej walizeczki. Może już nie dostarczają, zważywszy na to, że ty swojego charge'a kupowałeś chyba 2 lata temu?

2018-12-31 14:41

#164 Lowca_Androidow

Jak ja kupowałem to głośnik był w takiej ładnej walizeczce mięciutkiej w środku zmiejscem na głośnik, ładowarkę i kabel. Walizeczka jak dla małej wkrętarki, ładnie wykonana z zapięciem.

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
2018-12-31 15:48

#165 misiek

To dobrze. Tak powinno być.
--Cytat (DJGraco):

--Cytat (łysy):
Heh- to ja do swojego sprzętu dostałem w zestawie pełnoprawną ładowarkę z kablem, a jak na firmę, która robi dobry sprzęt hifi nie dodawanie w zestawie ładowarki przy sprzęcie za te pieniądze to kpina. Nawet nie pytałem się o takie szczeguły, gdy oglądałem głośnik Jbl, bo dla mnie to była oczywistość, że przy tym sprzęcie w zestawie będzie ładowarka.

--Koniec cytatu

Do mojego charge'a 3 jest kabel razem z zasilaczem.

--Koniec cytatu

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2019-01-01 18:52

#166 papierek

każdą ładowarką, czy szybką, czy wolną, czy jakąkolwiek można ładowa i już od dawna nie ma mowy o uszkodzeniu baterii bo nawet jak podłączymy szybką ładowarkę to on weźmie tylko tyle prądu, co jest w stanie i nie grama więcej, po coś są te przetworniki i zabezpieczenia.

po co mi sygnatura?
2019-01-05 11:38

#167 papierek

ładuję np. słuchawki na bluetooth moją ładowarką o laptopa, jedne i drugie mają usb C i śmiga to jak należy, a różnica napięć i natężenia ogromna. Ale on więcej nie pobierze prądu niż może i już.

po co mi sygnatura?
2019-01-05 11:39

#168 cinkciarzpl

Panowie panie jak podpiąć do siebie dwa jbl flip 4 bez użycia tego niedostępnego g... Dziadostwa? Na andropadle, ani na Jabcofonie jakoś nie da się tego zrobić, przy czym na jabcofonie jest ciut lepiej faktycznie z tym. Dodam, że interesi mnie tryb stereo a nie to ich śmiesznawe partymode.

____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
2019-05-17 16:25

#169 daszekmdn

Poszukuję czegoś przewodowego z aux, wystarczy sam AUX bo bluetootha i innego nowoczesnego tałatajstwa nie używam. Podpinać chcę to to pod magnetofon kasetowy czy pc, żeby czasem czegoś posłuchać bez ciągnięcia kabli po pokoju.
Zależy mi na dobrym basie, miniaturowości głośnika oraz niskiej cenie. Jest coś np do 100 zł?

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2019-05-19 03:49

#170 pates

creative muvo 1c, ma jeszcze bt ale bas jest. Sony srsbx01 mały i bas jest, bt też ale tego nie unikniesz teraz. Jbl go2 ponad 100 troszkę, jak jakość dźwięku ma mniejsze znaczenie od basu to tracer champion ale to duże

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2019-05-19 15:36

#171 sanklip

Coś miniaturowego i basowego,
to faktycznie jbl go,
ale tracisz na jakości.

Za trochę ponad 100pln możesz mieć np
coś takiego,
ja mam i sobiechwalę -
Fresh en Rebel,
Rockbox brick.
Ok,
od basu może szyby nie wylecą,
ale dźwięk w miarę czysty,
używam już 2lata i spoko jak dla mnie.

Link.

https://mediamarkt.pl/rtv-i-telewizory/glosnik-bluetooth-fresh-n-rebel-rockbox-brick-coral

Sygnatura:

Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.

Heilung -
"Norupo".
2019-05-19 17:45

#172 pates

go2 jak już, go ma płytki ten bas.
Od fresha jeszcze jak małe to cubcake albo slice, ma membranę pasywną z tyłu

2019-05-19 21:20

#173 papierek

jbl go ten zwykły to taki typowy, ze ma w cholerę basu, ale nic poza tym. :D moja siostra ma coś fajnego, chyba droższego pewnie jakieś 400, ale takie malutkie, fajne.

po co mi sygnatura?
2019-05-19 23:30

#174 Lowca_Androidow

Polecam JBL Flip 2,
Nie wiem, ale pewnie jedynie na allegro, nie jest to duże, a dźwięk naprawdę świetny, na pewno większy od JBL Go, ale przynajmniej jakość dźwięku świetna.

2019-05-20 00:06

#175 daszekmdn

Jakiej to wszystko szerokości?

2019-05-20 00:11

#176 misiek

Szczerze- za tą cenę nic sensownego nie dostaniesz. Twój Panasonic też ma aux, a zagra po stokroć razy lepiej, no ale jeśli już się uprzesz to kup Sony lub Jbl, ale bardziej ten co Łowca poleca, jednak on raczej jest droższy, a niżeli twoje oczekiwania.

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2019-05-20 01:02

#177 daszekmdn

Wiesz, bardziej to potrzebne mi gdzieś gdzie nie będę mieć dostępu do tego magnetofonu a będę chciał odpalić muzykę w sensownej jakości dlatego mi małe potrzebne.

2019-05-20 05:18

#178 pates

jak naprawdę małe to sony srsxb01

2019-05-20 07:11

#179 misiek

I jaka w nim sensowna jakość? Z tego co pamiętam to jest ten mały bączek w mono.

2019-05-21 01:28

#180 pates

nie piszę, że to megasuperhiper głośnik, ale że mały i jakiś bas ma.

2019-05-21 07:11