Głośniki bluetooth
Back to Audio#341 zywek
jak do charge nie ma odjazdu, jak xb33 dla mnie lepiej niż charge 2 plus grał?
#342 misiek
Znaczy Harge niema podjazdu do Sony.
#343 misiek
Poprawiłem jak pisałeś :)
#344 zywek
No właśnie to elegancko. Właśnie się zastanawiam nad tym xb40, bo kolegi SkyDarka xb33 mi się spodobał, całkiem jasny jest i bassy też są spoko, ładniej gra niż ten charge 2 plus właśnie, przynajmniej dla mnie.
#345 misiek
Taka marna prezentacja u mnie na kudłatym blogu, ale czy coś z tego da się wywnioskować to nie wiem.
#346 misiek
Ja ze swojej strony mogę polecić. 4 Lata go mam i nawet po niemiłych przygodach działa jak złoto, tylko mała wgniotka z przodu na maskownicy i otarcia u góry.
#347 zywek
Ciekawe, te sample w xb33 jakieś lepszej jakości były, no ale to mniejsza.
#348 misiek
Te sample od gadacza?
#349 zywek
Tak tak.
#350 misiek
Fakt, te sampelki marne i generalnie ich mało, ale do tego przykładam najmniejszą wagę.
#351 zywek
Tak, więcej ich nie trzeba, ważne że fully charged :D.
Tak swoją drogą, ile Ci po 4 latach trzyma na aku?
#352 misiek
A to zależy od słuchania, ale większych różnic nie odczuwam.
#353 pates
Ostatnio zakupiłem sobie urządzonko zwane fresh en rebell rockbox bold m. Taki klocek, ale ładnie obity materiałem. Gra to naprawdę świetnie jak na 250 zł. Ma ipx7.
#354 misiek
Tak, myślałem nawet nad zakupem, ale po holerę mi drugi głośnik bt. Jak za dwie stówki dobry sprzęcik i całkiem przyzwoicie to gra.
#355 pates
No dokładnie. Są też mniejsze i płaściejsze warianty, ba, nawet jest wariant l, ale l jest zepsuty, dudniak taki. Mka gra naprawdę spoko jak na swoją cenę, a wykonanie 10 na 10
#356 misiek
Nawet nie wiem, czy nie najlepszy jak chodzi o dźwięk w swojej cenie. Gdybym nie miał soniaczka kupił bym właśnie tego. Dźwiękowo dorównuje, alboi przewyższa Jbl Harge.
#357 pates
Jbl charge to jest jak Merc przy Dacii. Jeszcze w promo dorwałem za 200 zł, z 350.
#358 misiek
Ale który to merc?
#359 pates
No fresh en rebell oczywiście
#360 misiek
No ma się rozumieć.