Forum

Polowanie na pisanki 2022

Archiwum Eltena

Poprzednia 2 / 18 Next

lalar123

#21 ·

Witam. Może i jestem upierdliwy ale no nie wiem. przeglądam fora i nie słyszę pisankowych dźwięków. Wiem, że mam problemy lekkie z niedosłuchem ale nie wiem. Czy mam temat przyciszony czy co? ale wszystkie dźwięki dobrze słysze. Jeno z pisankami problem.
Cholerne wstrętne sample w suno!

mara

#22 ·

To jest taki dzwoneczek.
W grupach nierekomendowanych to też się może pojawić.
Wolę ciebie wolność!

Zuzler

#23 ·

1 likes
Hej, usłyszałam 3 razy dźwięk jajka, ale tylko raz dźwięk zniknął z wątku. Dlaczego?

Paulinux

#24 ·

Mam to samo :D
Happy hacking

lalar123

#25 ·

@mara ale jaki dzwoneczek. Przeglądam fora od a do zet nawet wyłączyłem tryb komunikacji w n v d a, i nic. Wontki sprawdzam w każdym forum. Nawet na grópach prywatnych. Nie wiem. Może dreny w uszach nie funkcjonują.
Cholerne wstrętne sample w suno!

Zuzler

#26 ·

A aktualizowałeś?

pates

#27 ·

Dobra, dzisiaj dźwięki są, dziwactwo. Ale proponuję dźwięki jajek dodać do tematu, żeby dało się je zmieniać, bo czemu nie? Może i używa siętego raz na rok, ale mimo wszystko.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Julitka

#28 ·

No ale jak piszesz i nie rozbijasz, to ta pisanka tam jest. A swoją drogą wydaje mi się, że w "Lękach" były dwie, bo ja usłyszałam dwie rozbite po własnych postach, więc albo było ubernagromadzenie w jednym wątku, co jest dziwne, albo coś się tak czy siak zepsuło.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Zuzler

#29 ·

1 likes
No o tym mówimy. Dźwięk rozbicia jest, ale dźwięk, że jest pisanka nie znika.

lwica

#30 ·

Czy zgłaszać tak normalnie przez ten przycisk zgłoś z menu, czy jakoś tam inaczej sygnalizować?
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

papierek

#31 ·

1 likes
właśnie przez zgłoś
po co mi sygnatura?

lwica

#32 ·

OK, bo też mam parę rzeczy, które zgłosić bym chciała. :)
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Zuzler

#33 ·

1 likes
Jak będziesz zgłaszać z menu, to wzmiankę dostanie administracja grupy, a to organizatorzy zabawy mają być zgłaszani. My możemy najwyżej poostrzegać co gorliwszych, ale nie sprawi to, że zostaną wykluczeni z zabawy. Pisałam wczoraj z Dawidem i takie wnioski wyciągam z jego słów.

Paulinux

#34 ·

Zatem jak należy to robić?
Happy hacking

magmar

#35 ·

Słuchajcie, czy pisanki trafiają rónież do innych społeczności?
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

Zuzler

#36 ·

2 likes
Szczerze? Nie mam pojęcia. Ja wzmiankuję osobiście Dawidowi z prośbą o przyjrzenie się danemu człowiekowi. Ale administracji możecie zgłąszać swoją drogą, może się to przełoży na ostrzeżonka w grupie?

magmar

#37 ·

Czy podwójne pisanki w jednym wątku to przypadek?
Parę razy tak było.

magmar

#38 ·

Proszę mieć też na względzie inne fora.

pajper

#39 ·

1 likes
Tak, pisanki pojawiają się też na zagranicznych forach.
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

Zuzler

#40 ·

1 likes
Och nie! Nie poprawiaj! To fajne jest, tylko żeby te pisanki faktycznie ludzie dostawali!
Poprzednia 2 / 18 Next