[18 plus] Cięte riposty i mocne pociski.
Back to Humor, gry i zabawy#21 zywek
Ja jebie, przecież to w ogóle nie o to chodzi w tym zwrocie.
#22 tomuchpc
- Ja pierdolę! - A ja tego słucham...
#23 tomuchpc
Można szczególnie do kolegi powiedzieć: Matka cię nie kocha, a ojciec tylko w nocy.
#24 mucha
można powiedzieć. Twoja mama cię nie kocha tylko ci tak mówi, żeby ci nie było przykro
#25 misiek
Kocha cię mama? Cię w chuja robi.
#26 MarOlk
Płetwal błękitny to największy żyjący ssak na naszej planecie. Ale czy wiedziałeś, że pochwa samicy płetwala błękitnego podczas porodu rozwiera się na szerokość od 7-9 metrów, co czyni ją drugą największą pizdą świata zaraz po tobie?
#27 misiek
Genialne
#28 MarOlk
Twoja morda ma jednak sporą zaletę. Przynajmniej na Halloween nie musisz się przebierać.
#29 Paulinux
1. Fajne masz buty.
2. A weź, w połączeniu z tymi spodniami to już całkiem pedalskie.
1. No to przecież mówiłem że fajne
#30 daszekmdn
Z cyklu kiedyś to było ;)
Twoja stara jest tak gruba że żeby pobrać jej zdjęcie musiałem postawić dwa serwery
#31 Numernabis
Jest tak gruby, że jak śpi to spada z łóżka po obu stronach.
#32 MarOlk
Jakby mój pies był chociaż trochę podobny do ciebie to na pewno ogoliłbym mu dupę i kazał chodzić tyłem.
#33 Numernabis
Gdyby głupota śmierdziała w pobliżu ciebie nie dałoby się wytrzymać.
#34 MarOlk
Podwodna archeologia to dziedzina wybitnie przybliżająca nam tajemnice historii. Ostatnio na przykład udało się podnieść z dna Morza Jońskiego w pobliżu Krety gigantyczną, ponad trzymetrową amforę. Naukowcy jednogłośnie ogłosili ją drugim największym dzbanem zaraz po tobie.
#35 MarOlk
Sławomir Mentzen powinien pokazywać cię jako przykład jakie powinny być podatki. Niskie i proste.
#36 iwkan
Tato, kto to jest dyktator? To osoba, która robi to co chce i nie liczy się ze zdaniem innych. To tak jak mama? No nie, nie aż tak.
#37 daszekmdn
Ty chodzący demotywatorze do chodowli jednokomórkowców.
#38 daszekmdn
Ty leju Rumuński :D
Dla wyjaśnienia, Lej to jest faktyczna waluta Rumunii, ale na pierwszy rzut ucha brzmi obraźliwie ;)
#39 Zuzler
Ty baranie kameruński.
Akurat baranki kameruńskie też istnieją.
#40 daszekmdn
Ty przedenty puzonie!