Tematyczny alfabet
Back to Humor, gry i zabawy#381 CzarnyPies
Eustoma, frezja, goździk.
#382 Zuzler
hiacynt;
irys
#383 MarOlk
jaskier, konwalia, lilia,
#384 Zuzler
mak
#385 Paulinux
nasturcja
#386 Zuzler
orhidea
#387 misiek
Pelargonia
#388 Snajper22
Róża, Stokrotka, tulipan.
Cormac McCarthy, "Droga"
#389 Dorian1234
Ubiorek
#390 Paulinux
What? To jest kwiatek?
#391 Zuzler
#392 Zuzler
wrzos;
złocień
#393 Zuzler
A jeśli jeszcze ktoś ma ochotę na zabawę, to proponuję nieładne i niemiłe, ale nie wulgarne wyzwiska.
#394 mustafa
Arbuz, burak, cham bezczelny
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
#395 Puszkin
Ciul!
#396 mustafa
Ej napisałem przecież cham bezczelny
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
#397 Zuzler
dziad,
erosoman,
fleja,
grzyb,
huncwot,
imbecyl
#398 mustafa
Judasz zasrany,
Kretyn,
liliput umysłowy,
łobuz,
#399 Zuzler
miągwa,
nygus,
obsmarkaniec,
palant
#400 mustafa
raszpla,
szmaciarz,
świnia żarłoczna