Nie chcę wyjść na osobę roszczeniową, bo sprawa jest dość delikatna i małopopularna w środowisku.
Chodzi o to, że nie wiedzieć dlaczego (ja przynajmniej tego nie wiem) na ELtenie nie można konstruktywnie wyrazić negatywnej opinii na jego temat.
Nie rozumiem, tego że w formie podziękowania płacę za produkt, który robi się wadliwy i ani developer, ani jego najbliższy sztab nie robi z tym nic.
CHodzi o funkcje płatne na Eltenie.
Nie wszystko działa poprawnie, aczkolwiek za to trzeba uiszczać opłaty.
W każdej nawet charytatywnej licytacji, jeśli kupuje się jakiś przedmiot/usługę wszystko działa.
Nie spotkałam się z podobnym procederem.
Nie chodzi mi o niepłacenie, ale o gwarancję jakości.
A jeśli z takich czy innych powodów pojawia się błąd liczę na jakąś reakcję i formę pewnej rekompensaty, albo niech niedopracowane funkcje będą darmowe.
Tak, nie ma nic na papierze, ale jest rozpiska poszczególnych komponentów funkcji premium, ale z drugiej strony uważam, że z czystej przyzwoitości powinno być to wzięte pod uwagę.
Jeśli jakaś płatna funkcja nie działa prawidłowo, powinno się przedłużyć aktywność użytkownika w obrębie tej funkcji w ramach podziękowania tym, którzy wspierają program i pokazania, że są traktowani poważnie.
Błędy zdarzają się zawsze to normalne, mi chodzi o podejście do zagadnienia.
Co o tym sądzicie?