[18 plus] Sucharia
Back to Humor, gry i zabawy#21 misiek
Synu, czemu ciągle kręcisz się po kuchni? Przecież masz lekcje online. Tak tato, ale dzisiaj mamy wycieczkę.
#22 MarOlk
Co robicie baco? - turysta pyta górala całującego się raz po raz po dłoni. A panocku to jest gra wstępna, zaraz będę walił konia...
#23 MarOlk
Co ma 100 nóg, śpiewa i sra po rowach? Pielgrzymka do Częstochowy.
#24 misiek
Ile może stać pasztet? Nawet całą dyskotekę.
#25 misiek
Co to jest seks na żabę? Ona leży, jemu leży a ona rechocze.
#26 MarOlk
Jak nazywa się foka bez oka? F
#27 Zuzler
Przychodzi facet do sklepu mięsnego i zaczyna przewracać i oglądać udka kurczaka. Ekspedientka tak na niego patrzy ze złością i mówi:
"No czego mi tu grzebie między nogami? Powiedziałby, to sama bym dała".
#28 MarOlk
Ile kosztuje ten łosoś? Ale panie Goldberg, to jest szynka... A CZY JA SIĘ PYTAM CO TO JEST???!!!
#29 misiek
Dlaczego Zeusa zatrzymała policja? Bo miał przy sobie Herę.
#30 misiek
Tato! Ja na te święta chcę pieska. Nie wydziwiaj synek, będzie karp jak co roku.
#31 daszekmdn
Przychodzi baba do sklepu rzeźnickiego i po dłuższej chwili przyglądania się sprzedawcy jak i oferowanym produktom pyta:
Ma pan mózg?
Nie.
Aaaa! To dlatego ma pan taki głupi pysk.
#32 MarOlk
Gepetto chodzi nerwowo pod saląoperacyjną. Wychodzi lekarz i mówi. Mam dla pana dwie wiadomości. Dobrą i złą. No to niech będzie najpierw ta zła. Niestety Pinokia nie udało się uratować... Boże, a ta dobra wiadomość? Ma pan teraz zajebiste drewniane korytko.
#33 misiek
Policja zatrzymuje i legitymuje studenta. I policjant pyta: co, nie pracujemy? Nie pracujemy, odpowiada student. Opiepszamy się? Tak, opiepszamy się. Ooo, studiujemy? Nie, tylko ja studiuję.
#34 misiek
Co mówi kabel do kabla? Jesteśmy w kontakcie.
#35 Zuzler
A co mówi ściana do ściany?
"Spotkajmy się na rogu".
#36 misiek
Czy francuska kobieta to franca?
#37 misiek
Ile zakrętów jest w łonie kobiety? A chuj wie.
#38 Zuzler
Jak nazywa się hymn noworodków?
Dzisiaj w bet lejem.
#39 Tygrysica
A hymn kierowców?
Pobłogosław, Jezu, drogi.
#40 Zuzler
Co mówi mąż do żony przed stosunkiem?
"No i co my teraz poczniemy"?