Voice forum (Turkish language)

Greetings in Turkish

Started by Emrah20 5 posts last post 3 years ago

Transcription

Merhaba, Slovakya'dan Marko. Şimdi birkaç sorum var. Merhaba, tabi ki ben birkaç Türk merhabalarını biliyorum. Örneğin, merhaba. Ama belki başka bir merhaba var. Eğer birisi Türkiye'den geldiğinde bana edin. İyi günler. İyi akşamlar. Ayrıca selam ve selamünaleyküm biliyorum. Bu selam, araplardan narhaban olarak geliyor. Çünkü narhaban, araplardan marhaban olarak geliyor. Ve selamünaleyküm, bu araplardan, selamünaleyküm. Ama lütfen, eğer başka bir merhaba biliyorsanız, lütfen burda söyleyin. Teşekkürler.

Ja volim samo kafu sa Rakijom.

Transcription

Hello, I'm Felix from Turkey. This is my nickname. Well, I can't help about this. By the way, do you have any administrator about Turkish people? If it's not, I can't help it. Do you know anything about that? No.

NBM-Studios

Transcription

Çok fazla altyazı var, örneğin Darbuka, Cura vs. Evet, ben bağlama seviyorum. Bu benim en önemli altyazım. Örneğin, elektronik bağlama, kısa bağlama, uzun bağlama seviyorum. Bağlama, neden bağlama söylüyorum? Neyse. Evet. Eski insanlar böyle büyük bağlama kullanıyordu. İngilizce nasıl açıklayabilirim bilmiyorum, üzgünüm. Anlatacağım.

NBM-Studios

Transcription

예를 들면, 가논에 탈낭이 있다라고 들었어요. 어... 이렇게...

NBM-Studios

Transcription

Oh, this is interest forum, in my opinion. I like Turkish culture, Turkish language, Turkish music, but I think that I can't study language, but I like Turkish culture.