Pozostałe

Mod spadł z rowerka. Na chwilę

Started by Paulinux 315 posts last post 3 years ago Page 1 of 16

Dawajmy sobie znać o takich rzeczach. Jak GuideDev wyda nową wersję i zauważymy to też napiszmy, żeby nie umknęło pozostałym.
Happy hacking

Już wydał?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Nie nie, tylko stworzyłam wątek że jak ktoś dostanie info to żeby napisał.
Happy hacking

AA, bo ta nazwa wyglądała tak, jakby już wyszła. D

#5 1 like

hm, to może dajcie jakąś normalniejszą nazwę, żeby potem jak ktoś się kapnie, to wyszukał wątek po czymś normalnym :P
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

jeszcze nie wydał ja też czekam
nie pomagam czusiom mięsnym, julitka i lalar to czusie mięsne.

Myślę, że ten wontek nie jest potrzebny. Ponieważ Pates, albo ja umieścimy tą informację w wiadomości dnia całej grupy. I zawsze jest link w jednym z podpiętych wontków.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

ostatnio nie widziałam wiadomości dnia
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Wiadomość dnia nie ppokazuje się w przypadkach czytania grupy przez shift+enter oraz śledzone fora/wątki, toteż uważam, że jednak może się on przydać. Nie jestem jednak adminem i nie będę się pluć, jeśli wyleci
Happy hacking

Zrobił
Happy hacking

Jestem po stronie Pauliny jednak. Wiadomość dnia fajna sprawa, jeśli przeglądamy grupy. Ja lecę raczej po co nowego.

Jest nowa wersja i są najemnicy.
May the force be with you!

To jest też jakby ranking, bo wczoraj oglądaliśmy na streamie gościa, który to pokazywał i zapowiada się ciekawie
Boże, błogosław obsługę
klienta.

No ale nie wszystko hyba jeszcze da się zrobić.

OK. Wontek zostaje.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

ja się niemogę dostać do trybu najemników jak to zrobić?

Niedługo nowa aktualizacja moda!

@gumeczka. Narazie tego nie rób bo tryb najemników nie jest w pełni dostępny.

aha dzięki

Jaki tam niedostępny.