Księga bohaterów

Malfurion Burzogniewny

Started by matius 11 posts last post 1 year ago

Cześć,
Ten wontek jak sama nazwa wskazuje jest o tym bohaterze i o jego wontku, oraz trudnościach z nim związanych.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

no ja obecnie, jestem na 8 opponęcie w księdze malfuriona

malfurion zakończony

Jak Sylwanę rozwaliłeś?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

sylwana to tam pikuś jeszcze wchodzi jej przydupas zawrzykieł czy jakoś tak

Jakiś pomysł na archimonda Akurat tutaj?
Boże, błogosław obsługę
klienta.

A jakiś pomysł na Ragnarosa? Choć Ta walka nie jest jakaś uciążliwa. Jak dla mnie już gorsza była z rzywiołakiem płomieni u Garosha.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

Podbijam
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Jest sposób, ale to takie stawianie wszystkiego na jedną kartę. Mianowicie, podczas tzw. Mulligana zostawiamy wszystko. Jeśli dobierze się nam bełkotnik, jest bardzo dobrze. Inaczej niezbyt. Jeśli jednak się on dobierze to wtedy robimy tak. Bełkotnik, ożeźwienie, grzmotokwiecie i na koniec moc dziczy, dajemy stronnikom 1 1. Jeśli w tej turze Ragnaros walnie Cenariusa, no to mamy szczęście, żeby bełkotki podniosły sobie staty, a wtedy wystarczy shift f nawalać.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

A jakiś pomysł na sylvanę próbuję już od listopada i nic.
Cholerne wstrętne sample w suno!

Chciałbym ci pomuc, ale już nie pamiętam.
Tu masz przewodnik z neta:
https://www.hearthstonetopdecks.com/book-of-heroes-malfurion-guide-and-boss-strategy/