Strasznie dziwna rozdzielczość 1366x720. Poza tym pod pojęciem HD kryje się kilka rozdzielczości nie tylko ta. Taką typową jest 1280X720. No i ważna jest proporcja ekranu bo przy różnych pewnie mogą być jaja z tym plikiem.
Dla Patesa wszystko jest proste jak widzę na Eltenie:) Po pierwsze to trzeba umieć robić takie skrypty. Chociaż w tym przypadku wystarczy mieć plik ahk obojętne dla której rozdzielczości, i po prostu zmienić w paru miejscach ten plik, żeby działał w konkretnej rozdzielczości. Tylko do tego żeby go zmienić trzeba mieć oko, które ustawi nam myszkę w odpowiednich miejscach podczas gry. Potem wystarczy skonwertować ten plik i powinno działać.
Czy wszystko jest proste? Nie powiedział bym. Ale zrobienie prostego skryptu nie jest zbyt tródne, serio. Tutaj starczy tylko zmienić tak jak pisałeś wyżej współżędne, ale popatrz na np taki mws, mouse wheel sim. Niby może się to wydawać ciężkie, ale to lekki język skryptowy.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Towarzysze to tacy hmm stronnicy którzy robią coś związanego z danym bohaterem, z jego mocą specjalną. Np u Króla Mukla jest szalona małpa która daje dodatkowo 1 1 temu stronnikowi któremu damy banana, jak mamy złotą małpę to daje 2 2. U lorda Jaraxxusa jest Mor'bij który ma agonię i gdy ginie daje losowego demona do ręki, w złotej wersji dwa demony.
Po prostu trzeba grać. Nie wiem może trzeba coś konkretnego robić, ale w trakcie gry ten pasek sam się wypełnia, po pewnych rzeczach które robimy, np zabijamy stronników czy dajemy obrażenia nie wiem. Dostajemy najpierw jednego towarzysza a za kilka rund dwóch następnych.
-- (Zuza): Ja nie wiem jak załadować ten jakiś pasek, ktury tam jest
Dzięki @Guliwer. -- (guliwer): Po prostu trzeba grać. Nie wiem może trzeba coś konkretnego robić, ale w trakcie gry ten pasek sam się wypełnia, po pewnych rzeczach które robimy, np zabijamy stronników czy dajemy obrażenia nie wiem. Dostajemy najpierw jednego towarzysza a za kilka rund dwóch następnych.
-- (Zuza): Ja nie wiem jak załadować ten jakiś pasek, ktury tam jest