Księga bohaterów

Najtrudniejszy przeciwnik waszym zdaniem

Started by matius 83 posts last post 3 years ago Page 1 of 5

#1 Edited

Cześć,
Chciałem waz zapytać, który waszym zdaniem jest najtrudniejszy przeciwnik w Księdze Bohaterów, bądź Najemników? Oczywiście jeśli ktoś grał.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

z księgi najemników chyba z trzeci, już nie pamiętam dokładnie.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

2 od Garosha, koszmar
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Wątku garosha jeszcze nie znam. Najtrudniejszy jest według mnie ostatni w wątku z rexxarem.
May the force be with you!

#5 Archived

eh, ta 2 walka nie była taka zła jeśli chodzi o Garosha.

gorgrom. Zeszło mi parę razy zanim go na raz "tyrpnąłem".
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Dla mnie tral. Zawsze uda mi się zbić hp do 2 ale jak pierdyknie tym żywiołakiem ognia, jeszcze durne jest to, że nie można modyfikować story decków. Przecież to się do kosza nadaje. Małe i głópie stworki.
Cholerne wstrętne sample w suno!

Jak narazie najtrudniejszy to siódmy czy tam ósmy z księgi najemników, najpiew walczę z mobem, a potem z siostrą.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

usmy to był @balteam. A to dla tego że cariel jest kontrolowana przez tę drugą. Wiem że zyskujemy ją jako moc specjalną a xyrellę jako jedneego z naszych stronników po otwarciu jakiegoś pakietu.

Że powinienem też mieć swojego moba?

Kurczaki, 8 w księdze Uthera przywołuje gule, są dość denerwujące.

A dobra pokonany, ale z 4 razy go biłem.

Jak ją pokonałeś @balteam? Ja to zrobiłem tak że musiałem rozwalać jej stronników aż kurt powiedział że nie ma jej kto chronić

No właśnie tak, tylko też trzeba mieć szczęście do doboru kart, w każdym razie zrobione.

No tu masz rację. Ja z kolei nie mogę pokonać gorgrooma.

Z czego on?

ostatni przeciwnik w wątku rexxaara.

Ostatni z Rexxara jest najśmieszniejszym przeciwnikiem.
Najbardziej zapamiętałem sobie "Kto tyrpa wielkiego Gorgroma", "Małe słabiaki" i "Ty dla mnie za mały" a, i oczywiście "Ja wieeeelki" a to wszystko przez zajebistą intonację.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Ale i najtrudniejszy do pokonania.

Dziwny głos miał ten Serpentas czy jakoś tak, 7 w Utherze.