Cześć, Chciałem waz zapytać, który waszym zdaniem jest najtrudniejszy przeciwnik w Księdze Bohaterów, bądź Najemników? Oczywiście jeśli ktoś grał.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Dla mnie tral. Zawsze uda mi się zbić hp do 2 ale jak pierdyknie tym żywiołakiem ognia, jeszcze durne jest to, że nie można modyfikować story decków. Przecież to się do kosza nadaje. Małe i głópie stworki.
usmy to był @balteam. A to dla tego że cariel jest kontrolowana przez tę drugą. Wiem że zyskujemy ją jako moc specjalną a xyrellę jako jedneego z naszych stronników po otwarciu jakiegoś pakietu.
Ostatni z Rexxara jest najśmieszniejszym przeciwnikiem. Najbardziej zapamiętałem sobie "Kto tyrpa wielkiego Gorgroma", "Małe słabiaki" i "Ty dla mnie za mały" a, i oczywiście "Ja wieeeelki" a to wszystko przez zajebistą intonację.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb