Oprogramowanie

tweese cake bardzo ciekawy program do obsługi telegrama i twittera

Started by mojsior 137 posts last post 3 years ago Page 2 of 7

Też mam taki problem, jak Adelcia.

I ja okazuje się, że też. :d

Najgorzej, że on nic nie zapisuje do pliku z logiem.

Tak, też jóż tam patrzyłem, chciałem wysłać go do dewelopera, ale nie znalazłem nic.

Rozumiem, że na win7 mogę pomarzyć?
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

oooooooo czyli nietylko ja? pytanie co jest wnaszych kompachnietak? ehm?

Pewnie stary Windows, ot i wszystko.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

No właśnie najnowsza dziesiątka

ja teś mam najnowszą, i aktualizowaną. nie lubię jak coś mam niew porządku w technice i nie aktualizowane.
-- (lukaszenka):
No właśnie najnowsza dziesiątka

--

Tam W7 to do wora, ale powiedzcie mi, co dokladnie robicie, ze nie dziala wam Telegram? Gdzie pojawia sie blad?
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Na etapie wpisywania numeru po naciśnięciu OK wraca do wyboru typu sesji.

A u mnie teraz jest ciekawie bo po restarcie komputera TweeseCake w ogóle się nie chce odpalić. :D

@Lukaszenak jaka jest u ciebie sciezka dostepowa do pliku wykonywalnego programu?
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Z pobranych odpalam

Dobrze, ale jaka jest pełna ścieżka dostępu? F4 w folderze.

"C:\Users\Kamil\Downloads\Tweesecake-0.5.0\Tweesecake\tweesecake.exe"

Hm, czyli nie ma w ścieżce polskich znakow. A wywal folder %appdata%\TweeseCake

robiłem tak wiele razy wyłączałem zaporę a nawet defendera.

OK, zgłoszę bezpośrednio do dewelopera.

tego i ja próbowała, ale to nic nie dało.
-- (nuno69):
Hm, czyli nie ma w ścieżce polskich znakow. A wywal folder %appdata%\TweeseCake

--