OK. dzięki.
A jest jakiś sposób na zdobywanie większej ilości złota?
No i kamienie runiczne, opłaca się?
No i kamienie runiczne, opłaca się?
Na temat kamieni runicznych się nie wypowiem, bo to jest indywidualna decyzja każdej osoby. Dla mnie tylko wtedy gra jest uczciwa, kiedy kasa nie pozwala Ci zdobywać przewagi, a w HS tak jest i bardzo nie pochwalam tego modelu.Natomiast złoto możesz zdobywać w nagrodach za doświadczenie i na arenach.
Edited
Na wyższych poziomach doświadczenia zdobywasz po więcej złota za poziom. Od poziomu 75 dostaję po 100 złota za kolejny poziom. To tak naprawdę jeden pakiet co poziom.
I tak do 90 poziomu, bo potem do 100 poziomu jest po 150. Od 101 poziomu jest po 50 złota.
Ale też po 100 poziomie redukuje sięliczba doświadczenia wymaganego na poziom.
przyzmnam że to jakieś dziwne, bo nie widziałem na forum audiogames.net żeby ktoś pisał o banach, na discordzie hs accessa też nic nie ma.
Ja gram i również żadnego bana.
Nie używacie czasem jakiś skryptów w autohotkey, które coś tam klikają, albo może golden cursor jst przez grę wykrywany jako skrypt, którego nie można używać.
Poza tym jak blizard banuje to powinien w mailu napisać powód bana, nie uwierzę że firma banuje sobie tak poprostu nie pisząc o tym.
Sprawdźcie swoje maile.
Ja gram i również żadnego bana.
Nie używacie czasem jakiś skryptów w autohotkey, które coś tam klikają, albo może golden cursor jst przez grę wykrywany jako skrypt, którego nie można używać.
Poza tym jak blizard banuje to powinien w mailu napisać powód bana, nie uwierzę że firma banuje sobie tak poprostu nie pisząc o tym.
Sprawdźcie swoje maile.
no tak, ale na pewno w mailu jest wyjaśnienie, dlaczego ten ban jest, a jeśli nie ma to ja bym na waszym miejscu pisał to wsparcia i odwoływał się
Boże!!! Księga bohaterów Illidana to masakra. Jak zabić Makteridona??? Szukam z tym pomocy i nie znajduję, a ukończyłem już prawie wszystko, poza Guldanem, i Illidanem.