Forum

Hearth Stone: Karciana gra Multiplayer

Dostępne gry video

Previous 26 / 35 Next

Zuza

#501 ·

2000 golda
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Paulinux

#502 ·

Ja na razie muszę farmić, bo wszystko na pakiety przepieprzałam jak jeszcze grałam
Happy hacking

pates

#503 ·

Wie ktoś, do kiedy to będzie dostępne w sklepiku?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Zuza

#504 ·

pewnie coś do kwietnia albo marca. Nie pamiętam jak było w tamtym roku
Boże, błogosław obsługę
klienta.

pates

#505 ·

Aa to luz.

guliwer

#506 ·

Pewnie do następnego dodatku czyli do 10 kwietnia. Chyba żeby usuneli jak wejdzie miniset, chociaż wątpię.

patras

#507 ·

nie wydaje mi się że dostaniemy miniset ale to się dopiero okarze.

guliwer

#508 ·

na bank będzie miniset za jakieś 1,5 do 2 miesięcy. Zawsze jest.

guliwer

#509 ·

Jakiś błąd w modzie albo tłumaczeniu:d
Zagraj 12 4(Nieumarłego,Nieumarłych,Nieumarłych).

matius

#510 ·

Jeśli chodzi o mega zestaw Pochud Króla Lisha to piszą w sklepie Battleneta, że do 12 grudnia.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

guliwer

#511 ·

ale to jest mega zestaw to zupełnie coś innego i można go kupić za pieniądze tylko tak jak normalny zestaw.

matius

#512 ·

Aaaa. OK.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

matius

#513 ·

Dziwne, w trybie rankingowym nie moge urzywać kart.

Zuza

#514 ·

Pewnie tłumaczenie
-- (guliwer):
Jakiś błąd w modzie albo tłumaczeniu:d
Zagraj 12 4(Nieumarłego,Nieumarłych,Nieumarłych).

--
Boże, błogosław obsługę
klienta.

zywek

#516 ·

Edited
@mojsior czy Ty w ogóle wiesz, jak powstają programy komputerowe? Nigdy nie słyszałem większej bredni, że można zdekompilować program do postaci oryginalnego kodu.

mojsior

#517 ·

nie do końca masz racje, ale w krutce ktoś mądrzejszy ode mnie to wyjaśni

pates

#518 ·

Ciekawe, czy Blizzard też coś zrobi, ale za pewne nie.

guliwer

#519 ·

Wydaje mi się, ale nie jestem pewien że ten gość z Blizzarda który współpracował z GD i udzielał się na kanale coś ostatnio pisał że Blizzard faktycznie nad tym pracuje. Tylko tak jak napisałem nie jestem pewien czy to był on.

guliwer

#520 ·

1 likes
Zamieszczam to info tu, bo nie chciałem zakładać nowego tematu na forum HS. W sklepie jest do odebrania za darmo 10 pakietów po 2 z każdego z ostatnich dodatków poza najnowszym.
Previous 26 / 35 Next