Jeśli chodzi o mega zestaw Pochud Króla Lisha to piszą w sklepie Battleneta, że do 12 grudnia.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Dziwne, w trybie rankingowym nie moge urzywać kart.
@mojsior czy Ty w ogóle wiesz, jak powstają programy komputerowe? Nigdy nie słyszałem większej bredni, że można zdekompilować program do postaci oryginalnego kodu.
Wydaje mi się, ale nie jestem pewien że ten gość z Blizzarda który współpracował z GD i udzielał się na kanale coś ostatnio pisał że Blizzard faktycznie nad tym pracuje. Tylko tak jak napisałem nie jestem pewien czy to był on.
Zamieszczam to info tu, bo nie chciałem zakładać nowego tematu na forum HS. W sklepie jest do odebrania za darmo 10 pakietów po 2 z każdego z ostatnich dodatków poza najnowszym.
This site uses cookies to enhance your experience.