witajcie. Doszedł nowy tryb starcia albo jak kto woli ustawka, dobrze że coś się dzieje, ja i tak najbardziej to czekam na najemników, bo to jest super tryb wiem to napewno
Widocznie źle sprawdzałeś. Tyle ile mi się udało to sprawdziłem i wg mnie to jest g... To że sprawdzałeś to nie znaczy że zrobiłeś to najlepiej i że inni nie dali rady lepiej tego zrobić. Ustawki też mod nie wspierał a jakoś udało mi się ponad 50 ustawek wygrać. Tak wiem są skrypty, ale niektórzy pomimo skryptów nie umieli grać w ustawkę.
-- (mojsior): jak grałeś w najemników skoro mod tego nie wspiera a z ocrem jest wręcz to niemożliwe wiem bo sam sprawdzaóem.
Poza tym oczywiście to jest moje zdanie. Ktoś może uwielbiać najemników, ja nie będę raczej w to grał. Chyba że pojawi się mod który to będzie wspierał, to może zagram kilka razy, ale i tak bez przekonania.
hej, mam problem, odpaliłem dzisiaj gierke, zaktualizowala mi się, wszystko pięknie się załadowało oprócz moda dostępności, wgl nie gada do mnie. Ktoś wie co zrobić, żeby gra do mnie mówiła? :P
Zaktualizój moda -- (kacper10): hej, mam problem, odpaliłem dzisiaj gierke, zaktualizowala mi się, wszystko pięknie się załadowało oprócz moda dostępności, wgl nie gada do mnie. Ktoś wie co zrobić, żeby gra do mnie mówiła? :P