Forum

Hearth Stone: Karciana gra Multiplayer

Dostępne gry video

Previous 20 / 35 Next

mojsior

#381 ·

witajcie.
Doszedł nowy tryb starcia albo jak kto woli ustawka, dobrze że coś się dzieje, ja i tak najbardziej to czekam na najemników, bo to jest super tryb wiem to napewno

papierek

#382 ·

starcia to nie to samo co ustawka.
po co mi sygnatura?

papierek

#383 ·

najemnicy, ustawka, starcia, arena to są wszystko osobne tryby.
po co mi sygnatura?

mojsior

#384 ·

kurde to ja myslałem źle w takim razie dzięki.

guliwer

#385 ·

Grałem w najemników wiele razy i wiem na pewno że to jest g...

mojsior

#387 ·

jak grałeś w najemników skoro mod tego nie wspiera a z ocrem jest wręcz to niemożliwe wiem bo sam sprawdzaóem.

lalar123

#388 ·

Da się z golden cursorem. Jest ciężko, diabelnie ciężko ale podstawy przejdziesz. Gożej z budowaniem budynkuw w warsztacie takzwanym etc.
Cholerne wstrętne sample w suno!

guliwer

#389 ·

Widocznie źle sprawdzałeś. Tyle ile mi się udało to sprawdziłem i wg mnie to jest g...
To że sprawdzałeś to nie znaczy że zrobiłeś to najlepiej i że inni nie dali rady lepiej tego zrobić.
Ustawki też mod nie wspierał a jakoś udało mi się ponad 50 ustawek wygrać.
Tak wiem są skrypty, ale niektórzy pomimo skryptów nie umieli grać w ustawkę.

-- (mojsior):
jak grałeś w najemników skoro mod tego nie wspiera a z ocrem jest wręcz to niemożliwe wiem bo sam sprawdzaóem.

--

guliwer

#390 ·

Poza tym oczywiście to jest moje zdanie. Ktoś może uwielbiać najemników, ja nie będę raczej w to grał. Chyba że pojawi się mod który to będzie wspierał, to może zagram kilka razy, ale i tak bez przekonania.

martinus

#391 ·

Ja wolę poczekać aż tryb będzie wpełni grywalny.
May the force be with you!

mojsior

#392 ·

ja też bo bawienie się z golden cursorami to nie dla mnie a wiem że prędzej czy później udostępnione będzie wszystko

Agata.d

#393 ·

No coś długo nie ma aktualizacji moda. Tak długiego czekania chyba jeszcze nie było, a przynajmniej ja nie pamiętam.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

strowbery

#394 ·

trzeba czekać. Napewno dziś lub jutro może będzie 🤗
<3 :* <3

mojsior

#395 ·

już jest więc powinno działać

mojsior

#396 ·

jest update do hs ale moda jeszcze nie ma więc trzeba czekać

kacper10

#397 ·

hej, mam problem, odpaliłem dzisiaj gierke, zaktualizowala mi się, wszystko pięknie się załadowało oprócz moda dostępności, wgl nie gada do mnie.
Ktoś wie co zrobić, żeby gra do mnie mówiła? :P

Adasadula

#398 ·

Zaktualizój moda
-- (kacper10):
hej, mam problem, odpaliłem dzisiaj gierke, zaktualizowala mi się, wszystko pięknie się załadowało oprócz moda dostępności, wgl nie gada do mnie.
Ktoś wie co zrobić, żeby gra do mnie mówiła? :P

--

AXM04

#399 ·

Edited
Najnowszej paczki z modem jeszcze nie ma. Trzeba poczekać.
"Dies irae, dies illa,..."

mara

#400 ·

Ręczne patchowanie działa.
Wolę ciebie wolność!
Poprzednia 20 / 35 Next