Forum

Hearth Stone: Karciana gra Multiplayer

Dostępne gry video

Poprzednia 16 / 35 Next

mojsior

#302 ·

UPDATE JUŻ JEST MOŻNA AKTUALIZOWAĆ MODA

Zuza

#303 ·

Dzięki mojsior
Boże, błogosław obsługę
klienta.

strowbery

#305 ·

oki pobrany, może zadziała teraz poprawnie
<3 :* <3

exterminator

#306 ·

mam pytanko! ile księgów bohatera jest dostępnych na tą chwilę?
Time to exterminate.

Agata.d

#309 ·

Można chyba wszystkie zrobić z OCR? Czy mod na to nie pozwala?
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

pates

#310 ·

Oczywiście że można, ale w pliczku oznaczyłem też wszystko, pliczek na stronce jest.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Agata.d

#311 ·

Eee, na jakiej stronce?
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

Agata.d

#313 ·

Dzięki.

lalar123

#314 ·

Nie wiem czy powinienem o tym mówić. Od wczoraj zrobił się u mnie dziwny problem. Mogę grać w hearthstone jak chcę ale zrobił się taki dziwny bug że tylko jednego stronnika mogę przywołać gdy chcę drugiego daję enter słyszę tylko taki klik dziwny specyficzny.
Cholerne wstrętne sample w suno!

Agata.d

#315 ·

Ooo, dziwne. Może trzeba przeinstalować?

lalar123

#316 ·

ale cały battlenet, czy tylko hearthstone?

Agata.d

#317 ·

Ja bym cały przeinstalowała i najlepiej jakąś apką inną od systemowej typu Revo uninstaller.

pates

#318 ·

Revo free wywala systemowym deinstalatorem.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

matius

#319 ·

Nie tym, ale zrobić z poziomu battle neta przeskanuj i napraw. Jest to w menu rozwijanym pod przyciskiem graj.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

lalar123

#320 ·

Tylko że jak to zrobię, to jakby wyrzócał moda. To znaczy, on naprawi co trzeba, ale jak się hearthstone włączy, to nie ma wczytywanie gry, jakby gra włączała się na sucho bez moda.
Poprzednia 16 / 35 Next