ale co to za ruznica, czy chwila czy rok, w tym przypadku zadna, widziałem TB i CSR, na tym samym watchu, czas reakcji TB był szybszy, na espeaku oczywiście. Miałem okazję pobawić się ok. 5 minut i na tym i na tym, wg mnie TB radził sobię lepiej, nawet patrząc na ekran główny. Może to zależy od modelu zegarka, nwm, był to to Samsung Galaxy Watch 4 zdaje się.
Tak z ciekawości bo i tak już siedze na Applu, ale jak działa z csr np przewijanie listy kontaktów? Zróbcie tak dla testu jak jesteście na kontaktach przewińcie jednym ruchem takim szybkim dookoła tarczy tak kilkadziesiąt kontaktów.
Dziękuję Ci bardzo. Musze przyznać że szybko to działa. Widocznie jak miałem jeszcze Galaxy Watch 7 to pewnie tak to muliło albo przez TB albo przez synteze od Samsunga że po takim geście musiałem czekać kilka sekund aż synteza się odezwie.
Ciekawe, jak ten Commentary Screenreader spisze się na moim Galaxy Watch FE. Najprawdopodobniej w weekend przysiądę do jego instalacji, i go potestuje.
Zainstalowałem CSR wczoraj na swoim Galaxy Watch FE i powiem tak. Nie za bardzo on się nadaje na ten zegarek, bo zużył prawie 12% baterii, więc na zegarku będę używał TalkBacka, a CSR nadaje się bardziej na mój telefon, bo tam mniej baterii zużywa. Ale ogólnie program jest fajny, tylko nie wiem, czemu tak się zachował na moim zegarku.
Wydaje mi się, że to kwestia jakichś ustawień w temacie optymalizacji baterii. Ja mam na swoim i spokojnie 3 do nawet 5 dni śmiga na jednym naładowaniu.
Sygnatura? A co to jest i do czego :D
This site uses cookies to enhance your experience.