Wiecie co? NVDA przeklina! :D Zdarza się, że kiedy gram w Crazy Party, a konkretnie w grę Zrywanie kwiatów w lesie, naciskam Enter zaraz po pierwszym słowie i wtedy to brzmi tak, jakby NVDA przeklinało. Zawsze mnie to bawi! :D
Oto zbitek, który nie zdarzył się do końca, ale mógł, gdybym za szybko nie nacisnęła strzałki w dół. "miłość do ojczyzny czy poszanowanie prawa... dzieją się w państwie, aby pokazać, że naprawdę „stoi ono nierządem”."
Kolejna zbitka Eltenowa. Sprawdzam, czy na tablicy ktoś coś nowego napisał i dałam tab, widząc że nie ma nic. Co wyszło? Kto chętny na drukowane szybkie akcje?
W CSR jest dostępna opcja ustawienia sobie appki pod skrót, w tym przypadku był to czytnik pieniędzy, i jednej z użytkowniczek akurat jakoś tak się kliknęło, że chcąc zrobić coś innego go włączyła. Skieruj kamerę na banknot. Skończyło się na tym, że wycenił jej rękę na 10 zł. xD
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Przeglądam wątek "Marsz w nieznane" i w tym samym czasie kopiuje pliki do jednego z folderów, i wyszło coś takiego: "No to panowie, Nav By Via Opta isezon 12 window."
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano." Cormac McCarthy, "Droga"
Gdy niechcący macniesz touchpada w trakcie czytania: "Widocznie nie nadto uważnie, skoro nie zauważyłaś, że jest napisane w wielu miejscach, że Jezus jest folder view lista: Teamtalk 5 Classic 19 z 26"
iPhone przed chwilą. Jestem se ja na stronce, gdzie było skocz do nawigacji, czy jakoś tak, i był tesz tekst. Czytam se od góry, i słyszę: skocz mi xd, Chodziło o to że przez przypadek dotknąłem ekranu i mi na tekst przelazło roflflflflfl
This site uses cookies to enhance your experience.