A co powiecie na to? Kilka razy podczas przeglądania Internetu przez Google Chrome dostawałem komunikat w rodzaju: Kurza Twarz! Wystąpił nieznany błąd.
Z pewnością pamiętacie słynną Agatkę ze Scansoftu. A wiecie, co ona robiła? Takie litery jak C, D, i M, oraz skróty typu KB, odczytywała jako stopnie Celsjusza lub, jeśli mowa o skrótach, to KB było czytane jako karabin bojowy. To samo jest z Pauliną z Narratora Windows.
Dawaj mnie, ja zrobie, nie bedziemy płacić. -- (pajper): W celu uniknięcia zapłaty podatku z takiego zwolnienia mogą skorzystać tylko konkretne osoby, tj. Julitka.
System”, który dostarcza części kostiumów i wyposażenia unikalne dla postaci; gracze mogą dostosować wygląd swoich postaci i ulepszać ich umiejętności, np. Funkcje premium.
Nie no to nie możliwe. Kilka razy podczas przeglądania Internetu przez Google Chrome dostawałem paulinux. Czy w końcu ten elten, albo nie wiem kto da spokój tej bidnej dziewczynie?
Czytam Eltenowe koło RPG i wychodzi: Paulina mówiła, nieznane niedostępne. Zaplanowano ponowne uruchomienie w celu zainstalowania ważnych aktualizacji okno
Happy hacking
This site uses cookies to enhance your experience.