Humor, gry i zabawy

Śmieszne przypadki screenreaderów.

Started by daszekmdn 288 posts last post 1 month ago Page 11 of 15

Znowu Crazy Party zgrało się z Eltenem: Paulinux, nowa droga otwiera się na przód.
Give me a sign.

#202 1 like

Hearthstone, nvda i czytanie książki:
i ruszyła w dalszą drogę, przez cały boży dzień wędrując przez góry i głębokie doliny. A gdy zrobił się późny wieczór, doszli znów do wysokiej góry, na której szczycie jak mała gwiazdka błyszczało światełko.Wtedy karzeł rzekł: Dobyłeś zguba krulów
Boże, błogosław obsługę
klienta.

#203 3 likes

Przeglądam strzałkami, w zasadzie strałką w dół, tematy maili w skrzynce odbiorczej:

Kamilek umarł, ale dla PIS.... okazja dnia...
Miarą miłości jest miłość bez miary

#204 2 likes

Inwestorko! Inwestorze! Inwestuj za pośrednictwem Microsoft Edge.
Na prawdę Microsoft wprowadza inwestycje pod strzechy i to lepiej niż te wszystkie rządowe pseudo programy XD
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

#206 5 likes

Chodzę po wątkach:
Poszukuję gry na
Ogon...
xD! O takiej platformie do grania jeszcze nie słyszałem...
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Co? platforma ogon?
Władca słońca

Chciałem ją zobaczyć, tylko facet zwiał i tyle widziałem.

A jakikolwiek kontekst?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Tekst brzmiał:
""Gdzie oddam bez paragonu butelki? Wiem, że niezbyt warto, ale zawsze to kilka dodatkowych zł. 68 odpowiedzi."
Zocha natomiast, która umie przecież w czytanie walut, przeczytała:
"Gdzie oddam bez paragonu butelki? Wiem, że niezbyt warto, ale zawsze to kilka dodatkowych. 68 złotych odpowiedzi."

Wow! Złote odpowiedzi! A na jakie pytania?
Władca słońca

Ukończono multimedialny monitor.
Ukończono multizabezpieczenia.

O co chodzi?
Władca słońca

Przemieszczanie się między oknem o monitorze na tyfloświecie, wrzucania danych i zabezpieczeń windows.

Ach, OK.
Władca słońca

#216 4 likes

Przez przypadkowe naciśnięcie strzałki z dwóch śledzonych wątków zrobiłam jeden: Jak nazwalibyście swoje śmieszne przesłuchy?
Give me a sign.

Nie wiem, czym jest spowodowane to wariowanie na zasadzie pokazywanie się szybko c:\ z czymśtam i od razu wracam do okna. Stało się to niedawno i co dostaliśmy?
celten

#218 8 likes

Przeciwdziałanie patologiom i profilaktyka...
Tylko tyle przeczytałam, bo tak skrócili nagłówek. A potem NVDA skoczyło niżej i przeczytało "Czarnków".
Hmmm... xd
Oczywiście chodziło o lokalizację.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Mamy nowy klawisz. Jest nim... prawy kwadratowy backslash.