czytnik linii papilarnych pytanie
Back to android#21 mucha
ja mam galaxy a5 2017 i muszę powiedzieć że niejestem zbyt zadowolony z czytnika ręka jest nawet mokra spocona to nie ma szans żeby załapał
#22 pates
ja mam motorolę moto g 5 s plus i jest dobrze
#23 mucha
a jak te motorole z dostępnością?
#24 misiek
Denis- nie ja po prostu nie chcę udostępniać takich danych jak linie papilarne komukolwiek. To się już robi chore: najpierw skaner linii papilarnych, teraz skaner twarzy. I ja tego nie kupuję, że chodzi tylko o bezpieczeństwo, bo jak ktoś słusznie powiedział- jak ktoś ci ukradnie telefon to wykrzywi ci do niego pysk i w ten sposób odblokuje go bez problemu.
#25 Lowca_Androidow
Łysy mylisznapad rabunkowy ze zwykłą kradzieżą.
Podczas napadu z "prośbą" o telefontak, może go odblokować Twojątwarzą, ale kradzież telefonu bywa w tramwaju, wna siłowni, basenie... wówczas nie ma w pobliżu Twojej twarzy.
Poza tym bywa jeszcze zabubienie i wówczas mając niezablokowanytelefon znalazca ma dostęp do wszystkich Twoich danych w telefonie.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#26 Celtic1002
Dokładnie. A jak ktoś poda zły kod albo odcisk nie będzie pasował, to telefon Ci się zablokuje i do niczego się ten ktoś nie dostanie.
Anna Frankowska
#27 pates
jest bardzo dobrze z dostępnością, często dostają update andka, troszkę jest na tyflopodcaście na ten temat
#28 mucha
o dzięki za odpowiedź bo ja byłem bliki kupna motoroli motoxforce
#29 pates
to kup jak chcesz
#30 mucha
nie no ale to dawno było
#31 misiek
W moim przypadku miałby dostęp tylko do telefonu, bo sklep i bank mam zahasłowane, a na Facebooku i twitterze od razu bym zmienił hasło po wejściu do domu. Z resztą- jak mówiłem telefon mam zawsze przy sobie i nie bawię się nim w autobusach czy tramwajach, więc nie ma takiej możliwości.