Blogi
Back to Archiwum Eltena#21 Paulinux
Dzień dobry. Jak ktoś lubi schematy dźwiękowe to u mnie na blogu znajdzie coś dla siebie
#22 tomecki
Mam nadzieję, że w końcu biorę się do roboty i u mnie się zacznie coś regularnie pojawiać.
#23 hryniek
Ja ostatnimi czasy troszku flight simulatora wrzucam, więc jak ktoś lubi takie klimaty.... A raczej wiele osób nie będzie takich lubić, bo to jest dla specyficznej grupy graczy, ale... zapraszam. Regularności raczej w moim blogowaniu njie będzie, bo tam lecą tylko rzeczy najważniejsze, często najbardziej wartościowe i najciekawsze z mojego punktu widzenia, tak więc... Ten teges. Chciałbym więcej wrzucać, ale też wiem, że srv Eltena ma swoje ograniczenia i prędzej czy później będę się musiał gdzieindziej wynieść ze swoimi zabawkami jeżeli będę chciał cuś więcej. :P, ale... noo... SIę zobaczy.
#24 Zuzler
No u mnie ostatnio cicho, ale się generalnie staram, na pewno jest tam już wiele więcej niż jeden wpis
#25 lwica
Hm. Ja piszę głównie o śmisznej codzienności. Czasem znajdzie się jakaś recenzja, czy rozważania nad sensem wszystkiego, i niczego. Ale również zachęcam do czytania. :)
#26 iskierka1983 Archived
Hm, ja piszę rzadko, ale chcę nie tylko pisać, żeby było systematycznie, ale chcę coś przekazywać ludziom, jakieś pocieszenie, miłość i inne wartości i czekam tylko cóż tym razem w iskrowniku zaiskrzy i o czym wzdychać będzie moje serce.
:P
Ostatnio z moim serduszkiem jest na bakier, jest zdrowe i mocne, ale albo nie wzdycha i nie mówi, albo raczej bardziej polegam na rozumie, który nie zaprowadzi mnie tak daleko.
No, ale...
Nowych czytelników zapraszam, starych bywalców proszę o cierpliwość.
#27 monstricek
Na moim blogu mozna znalezc rosyjska muzyke, kilka slow o zyciu w Rosji i o mnie, a takze nagrania z radia lub transportu.
#28 zvonimirek222
mój blog też jest aktywny, co prawda rzadko, ale nie chcę pisać krótkich wpisów na codzień, przecież to nie ma sensu
#29 wojtas
ja pisze o wszystkim co mnie w danej chwili spotyk do wytworów mojej chorej wobraźni jak np moje opowieści wstawiam tam coś jak tylko mam czas i staram się żeby działo się tam jak najwięcej
#30 denis333
Witajcie. To ja może też się pochwalę swoją mniej lub bardziej ambitną twórczością. U mnie na blogu pojawiają się naprawdę rzeczy różne. Od własnych przemyśleń dnia codziennego, po przez recenzje różnych sprzętów, nagrania, jak i rzeczy związane stricte z technologiami.
Obecnie wrzucam rezultaty moich radiowych nasłuchów z kamieńca Wrocławskiego. Zapraszam zarówno zapaleńców, jak i wielbicieli nowych wojennych teorii spiskowych. Oczywiście cała reszta, która ma cierpliwość do pisków, brzęków, i słów w obcych językach również jest mile widziana :)
Pozdrawiam.
#31 pates
blog odżył, zapraszam
#32 Monia01
Aaa, ja tutaj nic nie napisałam chyba, przynajmniej sobie nie przypominam. No więc prowadzę sobie bloga, z tym prowadzeniem to różnie bywa, ale generalnie oficjalnie to go sobie prowadzę. Piszę sobie na nim o moim zacnym życiu, wrzucam jakąś swoją twórczość, jeśli jest krótka, przemyślenia tam jakieś swoje zamieszczam, recnzje... :D
🇺🇦 🇵🇱
#33 magdar1999
Witajcie
u mnie na blogu pojawiła się pewna zabawa skojarzeniowo-muzyczna, tak więc zapraszam do uczestnictwa w niej. Wpis o początkowej nazwie: Zabawa dla was...
Prócz tego na blogu znajdziecie moją twórczość, czyli własne hmm... wiersze, opisy dwóch jak na razie snó, lecz pojawi się więcej, coś tam z codzienności, teksty piosenek z przekazem, informacje o udostępnianych przeze mnie plikach, czy coś, co wywoła wasz uśmiech. Tak w skrucie, mam nadzieję, że każdy znajdzie coś dla siebie.
Zapraszam serdecznie do odwiedzania i komentowania treści.
Pozdrawiam wszystkich urzydkowników forum
Magdar1999
#34 annabeth
Mój blog też jest aktywny. Co prawda narazie nie wiele się na nim dzieje, ale staram się coś dodać na tyle często, na ile to mozliwe. Jeśli nie coś z mojej twórczosci to jakis cover, coś z mojego życia, oile uznam ze warto o tym napisać, może nawet będą się jakieś utworki pojawiać, które w jakis sposób mnie inspiruja lub które lubię. Podsumowujac, blog jest i jakoś tam żyje. Pozdrawiam.
#35 agatakantylena25
Cześć wszystkim, ja piszę bloga wyłącznie o muzyce, staram się, by było różnorodnie, zatem zapraszam wszystkich chętnych.
#36 dorkakrac
Dzień jaknajlepszy wszystkim! U mnie lingwistycznie, przekładoznawczo, muzycznie i wesoło. Serdecznie zapraszam! :)
#37 camila
Mój blog też w miarę regularnie aktywny ;)
#38 daszekmdn
W zasadzie trochę nie rozumiem fenomenu wrzucania muzyki na blogi. Od tego jest chociażby Youtube. U ludzi ostatnio Coraz mniej treści tekstowych, a coraz więcej utworów muzycznych.
#39 Paulinux
Też trochę tego nie rozumiem...
#40 Paulinux
Fenomenem jest także wrzucona plik po pliku książka audio. To to już wg mnie naprawdę przesada