Nie wulgarne, Kreatywne wyzwiska
Back to Humor, gry i zabawy#41 MarOlk
Ponoć rdzennie krakowskie. Ty klarnecie
#42 gumeczka3
aaaa iiiidź ty trrrrąbo
#43 Zuzler
Nie wiem, możę to kiedyś miało być wulgarne, a przynajmniej mocno obraźliwe. Ale tak mnie ujęło... :)
- Warszawskiego rodaka idziesz uczyć, sałaciarzu?! Zaatakowany brutalnie dorożkarz obrócił się na koźle, ukazując czerwone oblicze i wściekłe oczka, błyskające spod daszka czapki. - A ja to z Grójca czy może kobyle spod ogona?! Tam był hotel, a szewc po przeciwnej. - Co ty, barłogo jedna - Popiołek zerwał się z siedzenia i kładąc jedną rękę w zgięciu łokcia drugiej, wykonał jednoznaczny gest. - Tu się zgina dziób pingwina! - Pan chyba w kołyskę zagazowany jesteś - dorożkarz nie zamierzał ustąpić klientowi w znajomości starej Warszawy. - Chyba lepiej wiem, bo ojciec też dorożkarzem był.
- Ciebie słoń chyba porodził, ty chomącie magistracki! Popiołek spurpurowiał na twarzy, wspiął się na palce i chuchnął mu prosto w twarz. - No i co? Trzeźwy jestem pacanie, jakbym do pierwszej komunii szedł.
J. Janicki, A. Mularczyk "Dom"
#44 gumeczka3
hihi dobre
#45 magmar
Ty trąbo wodna.
Ten przymiotnik jest konieczny, bo wg mnie epitet zaczyna być nacechowany sympatią.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
#46 magmar
Ty jajko zbolałe.
#47 gumeczka3
aaa idź ty wężu ognisty
#48 iskierka1983 Archived
Ty ciumbaku jeden!
#49 magmar
Pamiętacie Ciumbakozę niepospolitą?
#50 dorkakrac
Jasne, że pamiętamy! Tutaj nadawałby się motyw przewodni remixu powstałego specjalnie z myślą o ciumbakozie: po prostu "Jesteś ciumbak! Ciumbak bez ogonka!".
#51 gumeczka3
ja też to pamiętam
#52 Krzysztof
Skarbeczku łysiejący.
Chodzący słowniku.
-- (Zuzler):
Mucho uprzykrzona,
poczwaro zasmarkana,
zarazo łysa poczochrana,
kleszczu potłuczony.
--
#53 Zuzler
Toruński tłumoku, poznańska poczwaro, wrocławska wredoto, zapyziała, parszywa siermięgo, i, na deserek, sosnowiecki ciulu. Niemal wszystkie powyższe to cytaty z mojego osobistego guru niewulgarnych wyzwisk.
#54 magmar
Chodzący słowniku, to akurat ładne.
Ktoś kiedyś wymyślił określenie Blindulka-Infantulka.
#55 Krzysztof
grubasie nieogolony.
#56 magmar
Skarbeczku łysiejący wg mnie brzmi bardziej pieszczotliwie z domieszką złośliwości.
#57 magmar
Brzydalu.
Nie wiem czy było.
Kiedyś się do kogoś autentycznie tak zwracałam.
#58 magmar
Ta sama osoba otrzymała jeszcze jedną ksywę - purchawa intelektualna, na to już bardziej się oburzał.
#59 gumeczka3
ty gogusiu
#60 patrykkubaszczyk Archived
ty dziadzie.